Bundesliga poate să revină începând cu data de 9 mai! Ministrul Markus Soder a anunțat acest lucru, urmând ca o decizie oficială să fie luată în zilele următoare.
Germania este una dintre țările care a gestionat foarte bine lupta cu pandemia de COVID-19, având 642 de persoane decedate la peste 145.000 de cazuri pozitive.

Bundesliga revine

Premier League
De câți oameni este nevoie pentru organizarea unui meci fără fani în Premier League
20/04/2020 LA 17:48
Germania va începe să relaxeze măsurile de urgență luate în timpul pandemiei iar toate cluburile vor putea efectua antrenamente normale. Astfel, pare o certitudine că se va juca fotbal în Germania în luna mai!
Conceptul este unul foarte bine gândit. Ceea ce Federația a prezentat (Guvernului) arată că măsurile de protecție sunt luate. Cred că putem să revenim la partide disputate cu porțile închise. Este ca mersul pe frânghie. Trebuie să fim atenți să nu scăpăm de sub control. Partidele cu spectatori sunt imposibile. Și cele fără spectatori sunt dificil de gestionat. Este o variantă credibilă că poate avea loc o etapă cel mai devreme pe 9 mai. Un lucru e clar: un weekend cu fotbal este mult mai ușor de suportat decât unul fără fotbal
Bayern Munchen era lider în Bundesliga înainte de oprirea campionatului, fiind urmată de Borussia Dortmund și RB Leipzig. Au mai rămas 9 etape de disputat din campionat. Chiar dacă partidele rămase se vor juca fără spectatori, un număr destul de mare de oameni va fi prezent la stadion. Englezii au calculat care va fi numărul în cazul Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Când ar putea reveni Sebastien Haller pe teren, după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
UEFA Champions League continuă cu etapa a 3-a a grupelor și astăzi. Cele mai tari confruntări
ACUM 7 ORE