Fotbalul în Germania a fost ultimul care a acceptat suspendarea activității la mijlocul lunii martie și fix la două luni mai târziu se va juca din nou. Faptul că peste 150 de mii de nemți au fost depistați pozitiv cu coronavirus nu-i sperie de guvernații de la Berlin. Nici faptul că două țari vecine, Olanda și Franța au inghețat sezoanele din campionatele de fotbal nu contează pentru nemți.
Anunțul revenirii pe 15 mai va fi făcut după o ședintă a Comitetului pentru Sport, care are în componență membri ai Bundestagului, parlamentul german. Echiperle din Bundesliga nu vor paryicipa la discuții, dar este posibil ca la videoconferința de miercuri să participe ca observator un reprezentant al acestora.

Cine nu respectă regulile va fi suspendat

Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Cu cine s-a înțeles Liverpool
ACUM O ORĂ
Au fost deja mai multe discuții în cadrul Comitetului Director al Bundesligii, unde sunt reprezentate cluburile din prima ligă germană și toți au fost de acord cu reluarea activității. Aceasta potențială reluare a campionatului a fost pusă sunt semnul întrebării după nu mai puțin de 10 jucători sau oameni staffurile cluburilor au fost de depistați pozitiv în urma testelor făcute cu toți cei care au revenit la antrenamente. Aceastea au început joia trecută și s-a făcut în două valuri. Mai mult, fostul atacant de la Chelsea, Kalou a fost suspendat de propriul club, Hertha Berlin, pentru că nu a respectat regulile de distanțare socială.

Bayern - Dortmund

Credit imagine: Eurosport

Bayern este lider

Marea majoritate a cluburilor din Bundesliga mai au de jucat 9 meciuri din acest sezon, doar Eintracht și Werder au 10. Bayern este lider în Germania, cu Dortmund la 4 puncte în spatele campionilor entitre.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40