Christian Gross a fost dat afară după înfrângerea categorică suferită de Schalke (1-5) în fața celor de la Stuttgart, clubul fiind pe ultimul loc în Bundesliga la nouă puncte distanță de un loc care asigura prezența în play-off-ul pentru menținerea în prima ligă.
Schalke are un sezon de coșmar: echipa are o singură victorie în 23 de partide, 16 înfrângeri și 61 de goluri primite față de doar 16 marcate. De departe cele mai slabe cifre din Bundesliga.
Bundesliga
Mundo Deportivo: Transferul lui Haaland costă aproape 500 de milioane de euro
ACUM 11 MINUTE
”Au existat aceste informații despre o revoltă a jucătorilor iar acestea, evident, au creat tensiuni. Am vorbit cu (directorul sportiv) Jochen Schneider sâmbătă dimineață iar el mi-a spus nu există niciun jucător nemulțumit. I-am întrebat și pe jucători direct și le-am spus să vină direct la mine dacă sunt probleme. Poate nu îți place fața mea, poate nu mă placi pe mine. Dar trebuie să o spui în față”, a declarat Gross pentru Blick.
Gross a fost numit principal la sfârșitul lui decembrie, echipa fiind atunci în căutarea primei victorii pe atunci. Managerul de 66 de ani a adus, într-adevăr, primul succes - 4-0 cu Hoffenheim - însă a pierdut apoi opt din cele 11 meciuri în toate competițiile.

Patru antrenori demiși într-un singur sezon

Fostul manager al celor de la Huddersfield, David Wagner, cel care a preluat postul de principal în mai 2019, a fost primul dat afară în septembrie.
A venit apoi Manuel Baum în locul său însă și el a fost demis pe 18 decembrie după ce rezultatele nu s-au îmbunătățit. Huub Stevens a fost numit apoi interimar și a rezistat doar patru zile pentru ca apoi să vină Gross în pauza de iarnă.
Bundesliga
RB Leipzig ar putea primi o sumă uriașă dacă Nagelsmann va pleca la un alt club la finalul sezonului
ACUM 20 ORE
Bundesliga
Paul Scholes a dezvăluit cine conduce cursa pentru semnătura lui Erling Haaland: "Au acest avantaj!"
ACUM O ZI