Christian Gross a fost dat afară după înfrângerea categorică suferită de Schalke (1-5) în fața celor de la Stuttgart, clubul fiind pe ultimul loc în Bundesliga la nouă puncte distanță de un loc care asigura prezența în play-off-ul pentru menținerea în prima ligă.
Schalke are un sezon de coșmar: echipa are o singură victorie în 23 de partide, 16 înfrângeri și 61 de goluri primite față de doar 16 marcate. De departe cele mai slabe cifre din Bundesliga.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
”Au existat aceste informații despre o revoltă a jucătorilor iar acestea, evident, au creat tensiuni. Am vorbit cu (directorul sportiv) Jochen Schneider sâmbătă dimineață iar el mi-a spus nu există niciun jucător nemulțumit. I-am întrebat și pe jucători direct și le-am spus să vină direct la mine dacă sunt probleme. Poate nu îți place fața mea, poate nu mă placi pe mine. Dar trebuie să o spui în față”, a declarat Gross pentru Blick.
Gross a fost numit principal la sfârșitul lui decembrie, echipa fiind atunci în căutarea primei victorii pe atunci. Managerul de 66 de ani a adus, într-adevăr, primul succes - 4-0 cu Hoffenheim - însă a pierdut apoi opt din cele 11 meciuri în toate competițiile.

Patru antrenori demiși într-un singur sezon

Fostul manager al celor de la Huddersfield, David Wagner, cel care a preluat postul de principal în mai 2019, a fost primul dat afară în septembrie.
A venit apoi Manuel Baum în locul său însă și el a fost demis pe 18 decembrie după ce rezultatele nu s-au îmbunătățit. Huub Stevens a fost numit apoi interimar și a rezistat doar patru zile pentru ca apoi să vină Gross în pauza de iarnă.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15