Christian Gross a fost dat afară după înfrângerea categorică suferită de Schalke (1-5) în fața celor de la Stuttgart, clubul fiind pe ultimul loc în Bundesliga la nouă puncte distanță de un loc care asigura prezența în play-off-ul pentru menținerea în prima ligă.
Schalke are un sezon de coșmar: echipa are o singură victorie în 23 de partide, 16 înfrângeri și 61 de goluri primite față de doar 16 marcate. De departe cele mai slabe cifre din Bundesliga.
Bundesliga
Nagelsmann dă marea lovitură pe piața transferurilor! Bayern și agenții jucătorului, criticați
IERI LA 06:25
”Au existat aceste informații despre o revoltă a jucătorilor iar acestea, evident, au creat tensiuni. Am vorbit cu (directorul sportiv) Jochen Schneider sâmbătă dimineață iar el mi-a spus nu există niciun jucător nemulțumit. I-am întrebat și pe jucători direct și le-am spus să vină direct la mine dacă sunt probleme. Poate nu îți place fața mea, poate nu mă placi pe mine. Dar trebuie să o spui în față”, a declarat Gross pentru Blick.
Gross a fost numit principal la sfârșitul lui decembrie, echipa fiind atunci în căutarea primei victorii pe atunci. Managerul de 66 de ani a adus, într-adevăr, primul succes - 4-0 cu Hoffenheim - însă a pierdut apoi opt din cele 11 meciuri în toate competițiile.

Patru antrenori demiși într-un singur sezon

Fostul manager al celor de la Huddersfield, David Wagner, cel care a preluat postul de principal în mai 2019, a fost primul dat afară în septembrie.
A venit apoi Manuel Baum în locul său însă și el a fost demis pe 18 decembrie după ce rezultatele nu s-au îmbunătățit. Huub Stevens a fost numit apoi interimar și a rezistat doar patru zile pentru ca apoi să vină Gross în pauza de iarnă.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24