Un purtător de cuvânt al Federaţiei Germane de Fotbal susţine că, în cazul celebrărilor victoriilor, au fost făcute doar recomandări, astfel că Hertha Berlin nu va fi sancţionată.
Hertha Berlin s-a impus categoric la Hoffenheim printr-o victorie clară cu 3-0. Totuși, nu acesta a fost lucrul care a rămas în memoria celor care s-au uitat la meci. În plină pandemie de coronavirus și cu autoritățile vorbind constant despre distanțarea socială, Dedryck Boyata l-a pupat pe obraz pe colegul său, Marko Grujic, în urma unui gol marcat de berlinezi.
Evident acest gest este interzis clar de regulament în condițiile actuale. Jucătorii de la toate meciurile din Bundesliga au respect măsurile și nu s-au atins după marcarea golurilor, majoritatea preferând să se lovească cu cotul. Totuși, jucătorii Herthei nu au fost sancționați de arbitru.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21