Un purtător de cuvânt al Federaţiei Germane de Fotbal susţine că, în cazul celebrărilor victoriilor, au fost făcute doar recomandări, astfel că Hertha Berlin nu va fi sancţionată.
Hertha Berlin s-a impus categoric la Hoffenheim printr-o victorie clară cu 3-0. Totuși, nu acesta a fost lucrul care a rămas în memoria celor care s-au uitat la meci. În plină pandemie de coronavirus și cu autoritățile vorbind constant despre distanțarea socială, Dedryck Boyata l-a pupat pe obraz pe colegul său, Marko Grujic, în urma unui gol marcat de berlinezi.
Evident acest gest este interzis clar de regulament în condițiile actuale. Jucătorii de la toate meciurile din Bundesliga au respect măsurile și nu s-au atins după marcarea golurilor, majoritatea preferând să se lovească cu cotul. Totuși, jucătorii Herthei nu au fost sancționați de arbitru.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21