Fotbal
Bundesliga

Ce se întâmplă cu jucătorii de la Hertha Berlin care nu au respectat distanțarea socială

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Torschütze Vedad Ibisevic (links) und Hertha BSC bejubeln den Treffer zum 2:0 in Hoffenheim

Credit imagine: Imago

DeVlad Dumitrescu
17/05/2020 la 18:21

Clubul Hertha Berlin nu va fi penalizat după ce jucătorii au sărbătorit victoria împotriva celor de la Hoffenheim, cu scorul de 3-0, cu îmbrăţişări.

Un purtător de cuvânt al Federaţiei Germane de Fotbal susţine că, în cazul celebrărilor victoriilor, au fost făcute doar recomandări, astfel că Hertha Berlin nu va fi sancţionată.

Hertha Berlin s-a impus categoric la Hoffenheim printr-o victorie clară cu 3-0. Totuși, nu acesta a fost lucrul care a rămas în memoria celor care s-au uitat la meci. În plină pandemie de coronavirus și cu autoritățile vorbind constant despre distanțarea socială, Dedryck Boyata l-a pupat pe obraz pe colegul său, Marko Grujic, în urma unui gol marcat de berlinezi.

Bundesliga

Jude Bellingham, debut excelent la Borussia Dortmund. Deja parteneriatul cu Haaland funcționează

13/08/2020 LA 06:26

Evident acest gest este interzis clar de regulament în condițiile actuale. Jucătorii de la toate meciurile din Bundesliga au respect măsurile și nu s-au atins după marcarea golurilor, majoritatea preferând să se lovească cu cotul. Totuși, jucătorii Herthei nu au fost sancționați de arbitru.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Bundesliga

Erling Haaland despre noua senzație de la Dortmund: "Este mai bun decât eram eu la 15 ani"

12/08/2020 LA 07:33
Bundesliga

Peter Bosz a oferit gluma serii, când a fost întrebat despre viitoarea destinație a lui Kai Havertz

11/08/2020 LA 20:34
Subiecte asemănătoare
FotbalBundesliga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol