Conform MARCA, suma care i-ar tenta pe nemți să renunțe la Erling Haaland încă din această vară ar fi undeva la 180 de milioane de euro, la care s-ar adăuga și alte bonusuri, un număr pe care Real Madrid nici nu îl ia în considerare.
Dortmund a informat atât direct cât și indirect că Haaland nu este de vânzăare în această vară iar norvegianul nici nu a oferit comentarii pe această temă, lăsându-l pe agentul Mino Raiola să prospecteze piața.
Raiola are o relație bună cu Real Madrid, fiind în constant contact cu directorul sportiv Jose Angel Sanchez.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
Există însă informația, neconfirmată oficial, că începând cu ianuarie 2022, Haaland are inserată în contract o clauză care i-ar permite să părăsească clubul german pentru 75 de euro astfel că ar avea sens ca toate cluburile să aștepte până în iarnă pentru a-l transfera la o sumă redusă.

Dortmund a confirmat că Haaland nu va pleca în această vară

"Vă pot spune că Erling Haaland va rămâne la Borussia Dortmund și în sezonul viitor. Erling și-a dat acordul, a acceptat. Îl văd în fiecare zi și vă pot spune că se identifică cu acest club și vrea să rămână cel puțin încă un an", a explicat directorul sportiv Kehl pentru Sport1.
10 goluri are Haaland în Champions League, în actuala stagiune, fiind golgheterul competiției. Norvegianul a înscris 37 de goluri în 38 de partide în actuala stagiune.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15