Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce sumă ar trebui să pregătească Real Madrid pentru a-l transfera pe Haaland în această vară

Vlad Dumitrescu

Publicat 09/05/2021 la 13:18 GMT+3

Borussia Dortmund nu are de gând să-l vândă pe Erling Haaland în această vară, așa că doar o sumă astronomică i-ar putea convinge pe oficialii nemți să se răzgândească.

Ter Stegen kann sich Haaland bei Barcelona vorstellen

Credit imagine: SID

Conform MARCA, suma care i-ar tenta pe nemți să renunțe la Erling Haaland încă din această vară ar fi undeva la 180 de milioane de euro, la care s-ar adăuga și alte bonusuri, un număr pe care Real Madrid nici nu îl ia în considerare.
Dortmund a informat atât direct cât și indirect că Haaland nu este de vânzăare în această vară iar norvegianul nici nu a oferit comentarii pe această temă, lăsându-l pe agentul Mino Raiola să prospecteze piața.
Raiola are o relație bună cu Real Madrid, fiind în constant contact cu directorul sportiv Jose Angel Sanchez.
Există însă informația, neconfirmată oficial, că începând cu ianuarie 2022, Haaland are inserată în contract o clauză care i-ar permite să părăsească clubul german pentru 75 de euro astfel că ar avea sens ca toate cluburile să aștepte până în iarnă pentru a-l transfera la o sumă redusă.

Dortmund a confirmat că Haaland nu va pleca în această vară

"Vă pot spune că Erling Haaland va rămâne la Borussia Dortmund și în sezonul viitor. Erling și-a dat acordul, a acceptat. Îl văd în fiecare zi și vă pot spune că se identifică cu acest club și vrea să rămână cel puțin încă un an", a explicat directorul sportiv Kehl pentru Sport1.
10 goluri are Haaland în Champions League, în actuala stagiune, fiind golgheterul competiției. Norvegianul a înscris 37 de goluri în 38 de partide în actuala stagiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo