Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai brutal fault al anului a avut loc azi în Bundesliga! Germanii, șocați de intrarea lui Nubel

Cristian Mihală

Actualizat 15/12/2019 la 23:01 GMT+2

Alexander Nubel (23 de ani) a fost protagonistul celui mai brutal fault al anului, în disputa câștigată de echipa sa Schalke, 1-0 contra lui Eintracht Frankfurt.

Mijat Gacinovic und Alexander Nübel

Credit imagine: Imago

Fază teribilă în Bundesliga, care ne-a adus aminte tuturor de intrarea "criminală" a lui Toni Schumacher la Battiston, în 1982.
În partida dintre Schalke și Eintracht, în minutul 66 al meciului, goalkeeperul gazdelor, considerat unul dintre cei mai promițători tineri portari din Bundesliga, și-a pierdut busola. În dorința de a-l opri pe Mijat Gacinovic, Nubel a avut o intrare de arte marțiale la adversar, care a rămas K.O. Goalkeeperul probabil a considerat că va ajunge primul la minge, dar jucătorul lui Frankfurt a fost mai rapid.
Evident, arbitrul l-a eliminat pe Nubel, însă veștile privind starea lui Gacinovic nu sunt deloc bune. Acesta nu a mai putut continua, fiind înlocuit de Paciencia.
"Cea mai brutală intrare a anului!", titrează Bild, care prezintă și declarația de după meci a lui Caliguri, colegul lui Nubel.
"Ați văzut că, încă de pe teren, îi părea foarte rău. Când l-a văzut pe Gacinovic întins la pământ și-a dat seama ce a făcut. Cine îl știe pe Alex poate să spună cu siguranță că nu a avut nicio intenție să îl accidenteze pe adversar", a spus Daniel Caliguri, coechipierul său de la Schalke, pentru Sky, citat de Bild.
În presa germană se anticipează că Nubel va fi suspendat cel puțin trei partide, dar există și varianta ca portarul să stea departe de gazon cât timp va avea nevoie Gacinovic pentru recuperare, dacă accidentarea se va dovedi una gravă.
Nubel nu e la primul roșu din acest an. El a fost eliminat și în februarie, într-un duel cu Gladbach, pierdut cu 2-0. De această dată, Schalke a putut menține avansul avut pe tabelă și s-a impus cu 1-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo