Cu 37 de goluri în 38 de partide jucate în acest sezon în toate competițiile, Haaland a intrat pe radarul marilor echipe din Europa. Mino Raiola și tatăl norvegianului au făcut turul echipelor, încercând să obțină un contract cât mai bun pentru atacant, dar, în cele din urmă, acesta va rămâne la Dortmund și sezonul viitor.
Bayern îl dorește și ea pe Haaland, însă Oliver Kahn, directorul executiv al bavarezilor, a dezvăluit că în acest moment mutarea este imposibilă. Pretențiile rivalilor și doleanțele avute de agent și jucător sunt peste puterile financiare ale campioanei Germaniei. Chiar dacă Nagelsmann are nevoie de un vârf de atac de clasă, în contextul în care Lewandowski nu mai pare o soluție pe termen lung, în ciuda cifrelor fabuloase avute în ultimele două stagiuni.
"Îmi pare rău, dar dacă cine vorbeşte despre asemenea sume încă nu a înţeles situaţia (n.r. cu problemele financiare create de pandemie). Să dai peste 100 de milioane de euro pentru un jucător, este ceva inimaginabil pentru Bayern Munchen în acest moment", a afirmat Kahn pentru Sport Bild.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Bayern, asalt pentru Haaland, dar abia în 2022

Dincolo de suma uriașă pe care ar trebui să o cheltuiască în prezent pentru vârful nordic, Bayern știe că Dortmund nu i-ar accepta niciodată oferta pentru Haaland, însă speră ca oficialii de pe Westfalenstadion să nu aibă vreun cuvânt de spus. Concret, din vara lui 2022, atacantul nordic are o clauză în contract potrivit căreia poate pleca pentru suma de doar 75 de milioane de euro. Bavarezii speră să o poată activa, fiind convinși că au toate datele să îl convingă pe jucător să îi prefere în detrimentul lui Real Madrid, Barcelona sau Manchester City.
Haaland ar fi înlocuitorul perfect pentru Lewandowski, fotbalist care în vara viitoare va împlini 34 de ani. Deocamdată polonezul care mai are contract cu Bayern până în 2023 are un randament incredibil, însă e de așteptat ca prestațiile lui să nu mai fie la fel odată cu înaintarea în vârstă. Haaland reprezintă viitorul, iar Bayern și-ar asigura serviciile unui fotbalist care o poate ajuta pentru următorul deceniu și jumătate.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12