Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea și Real Madrid îl doresc pe Kai Havertz, puștiul minune din Bundesliga

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/06/2020 la 10:06 GMT+3

Real Madrid a intrat în cursa pentru puștiul minune de la Bayer Leverkusen, Kai Havertz, în condițiile în care mijlocașul cotat la aproape 80 de milioane de euro era deja urmărit de Chelsea.

Kai Havertz este dorit de Chelsea și Real Madrid

Credit imagine: Imago

Conform Daily Mail, Kai Havertz rămâne extrem de interesat de o mutare în Premier League iar Chelsea rămâne favorită să îl achiziționeze pe internaționalul german, în ciuda interesului lui Real Madrid.
Echipa lui Frank Lampard va finaliza acordul pentru Timo Werner, care va veni pentru 60 de milioane de la RB Leipzig, însă presa din Anglia notează că Chelsea va continua transferurile și îl consideră în acest moment pe Havertz o prioritate.
Destinația pentru Havertz în mare parte a sezonului părea să fie Bayern Munchen, după o perioadă impresionantă a tânărului la Leverkusen. Jucătorul de 20 de ani era așteptat să urmeze pașii făcuți de majoritatea marilor talente din Germania din ultimii ani și să meargă la campioana din Bundesliga.

Chelsea, marea favorită pentru Havertz

Totuși, în acest moment Chelsea pare să fie favorită pentru a obține semnătura lui Havertz. Totuși și Manchester United pare să fie interesată, precum și viitoarea campioană din Premier League, Liverpool. Real Madrid, de cealaltă parte, ar putea suferi o lovitură după ce președintele lui Real Sociedad, a informat că Martin Odegaard, împrumutat de la Real, nu se va întoarce pe Bernabeu în această vară.
Real este interesată și de Eduardo Camavinga în această vară, mijlocașul de 17 ani de la Rennes. Totuși, interesul spaniolilor a scăzut treptat din cauza incertitudinii financiare cauzată de pandemia de coronavirus. În ciuda faptului că Madrid și-a exprimat interesul, Havertz pare mai degrabă hotărât să meargă în Premier League.
Bayer Leverkusen a comunicat că Havertz nu este de vânzare însă germanilor le va fi greu să îl țină pe loc pe unul dintre cei mai căutați mijlocași din Europa.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo