Conform Daily Mail, Kai Havertz rămâne extrem de interesat de o mutare în Premier League iar Chelsea rămâne favorită să îl achiziționeze pe internaționalul german, în ciuda interesului lui Real Madrid.
Echipa lui Frank Lampard va finaliza acordul pentru Timo Werner, care va veni pentru 60 de milioane de la RB Leipzig, însă presa din Anglia notează că Chelsea va continua transferurile și îl consideră în acest moment pe Havertz o prioritate.
Destinația pentru Havertz în mare parte a sezonului părea să fie Bayern Munchen, după o perioadă impresionantă a tânărului la Leverkusen. Jucătorul de 20 de ani era așteptat să urmeze pașii făcuți de majoritatea marilor talente din Germania din ultimii ani și să meargă la campioana din Bundesliga.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53

Chelsea, marea favorită pentru Havertz

Totuși, în acest moment Chelsea pare să fie favorită pentru a obține semnătura lui Havertz. Totuși și Manchester United pare să fie interesată, precum și viitoarea campioană din Premier League, Liverpool. Real Madrid, de cealaltă parte, ar putea suferi o lovitură după ce președintele lui Real Sociedad, a informat că Martin Odegaard, împrumutat de la Real, nu se va întoarce pe Bernabeu în această vară.
Real este interesată și de Eduardo Camavinga în această vară, mijlocașul de 17 ani de la Rennes. Totuși, interesul spaniolilor a scăzut treptat din cauza incertitudinii financiare cauzată de pandemia de coronavirus. În ciuda faptului că Madrid și-a exprimat interesul, Havertz pare mai degrabă hotărât să meargă în Premier League.
Bayer Leverkusen a comunicat că Havertz nu este de vânzare însă germanilor le va fi greu să îl țină pe loc pe unul dintre cei mai căutați mijlocași din Europa.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15