Erling Haaland va fi disponibil începând de vara viitoare pentru doar 60 de milioane de euro, aceasta fiind clauza sa de reziliere introdusă în contract. Dortmund a ales să ignore politica clubului pentru a insera această clauză, ea fiind necesară pentru a-și asigura semnnătura norvegianului.
Acordul dintre Dortmund și Haaland nu s-ar fi finalizat fără această clauză, conform Sky Germania. Dar totul a decurs mult mai ușor pentru că el a venit pe o sumă mică de la Salzburg. Vestea ar putea fi una bună pentru Manchester United, care cu siguranță va fi interesată de serviciile sale și în vară după ce a ratat transferul său în ianuarie.
Haaland câștigă la Dortmund 152.000 de euro pe săptămână la Dortmund iar contractul său este valabil până în 2024.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
https://i.eurosport.com/2019/12/20/2740077.jpg

Reus, impresionat de Haaland: "N-am mai avut un asemenea jucător de pe vremea lui Lewandowski"

Reus, actualul căpitan al lui Dortmund și, în același timp, cel mai îndrăgit jucător de la clubul german, a vorbit recent despre noul său coechipier. Reus consideră că Borussia n-a mai avut un jucător cu calitățile lui Haaland de pe vremea când Robert Lewandowski evolua pentru formația din Bundesliga:
"Erling este un jucător foarte prietenos și receptiv, care s-a integrat foarte bine în cadrul echipei. Este esențial să te înțelegi bine cu restul colegilor, iar el reușește acest lucru. Nu cred că am mai avut un astfel de jucător de multă vreme, de când Lewandowski juca pentru noi.
Haaland este un atacant fantastic, care ne oferă oportunitatea să fim mult mai flexibili în teren și, din când în când, să jucăm cu mingi lungi.", a spus Marco Reus pentru Sky Deutschland.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21