Explozia lui Erling Haaland din prima parte a sezonului a luat prin surprindere Europa. Tânărul norvegian a marcat 28 de goluri în 22 de partide pentru Salzburg, 8 dintre acestea venind în UEFA Champions League.
Dortmund a plătit clauza de reziliere de 20 de milioane de euro și le-a luat fața celorlalte cluburi interesate, printre care și Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer a încercat să-l convingă pe tânărul atacant să vină la United, însă Haaland a ales Germania. Însă Man United va mai avea o ocazie peste 2 ani și jumătate.

Clauza din contractul cu Dortmund

Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 14 ORE
Nemții de la Bild scriu că agentul lui Erling Haaland, Mino Raiola, a insistat pentru o clauză specială în contractul jucătorului cu Borussia Dortmund. Această clauză le oferă o nouă speranță cluburilor interesate de Haaland iar decizia nu va mai fi în mâinile celor de la Borussia.
Conform jurnaliștilor germani, clauza din contract în permite lui Haaland să solicite în 2022 celor de la Borussia Dortmund să-l vândă iar aceștia vor fi nevoiți să-i facă pe plac!
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
IERI LA 14:11
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44