După ce a făcut furori la RB Salzburg, Haaland a intrat în atenția mai multor cluburi puternice din Europa. Deși s-a vorbit inclusiv despre un transfer la Real Madrid, internaționalul de 19 ani a ajuns în cele din urmă la Dortmund, unde s-a integrat foarte repede. Atât de repede încât a reușit un hat-trick la debutul său în Bundesliga.
Haaland a demonstrat că pauza generată de pandemie nu l-a scos din formă și a reușit să deschidă scorul în derby-ul cu Schalke din weekend. A fost al 13-lea gol înscris de norvegian pentru Dortmund, în numai 12 apariții.
Haaland a luat prin surprindere întreaga lume a fotbalului prin prestațiile sale fantastice, însă nu și pe fostul său antrenor, Erase Steenslid. Într-un interviu oferit recent pentru AS, Steenslid a dezvăluit modul în care Haaland se antrena încă de pe vremea când era copil, reușind să-și formeze o masă musculară de invidiat.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32

Haaland, "Cyborg-ul" de 1,94 metri

Tehnicianul consideră că gena primită de la părinții săi sportivi a cântărit enorm în dezvoltarea fizică a fotbalistului, pe care jurnaliștii spanioli l-au caracterizat drept un "Cyborg, creat într-un laborator de fotbal"
Corpul său răspunde excelent în timpul antrenamentelor datorită genei sale. Țin minte că a pus 12 kilograme de musculatură în numai 15 luni. A fost o adevărată nebunie. L-am ajutat să se dezvolte din punct de vedere fizic, începând practic de la 0. Stătea întotdeauna cel mai aproape de bufet, iar farfuria lui arăta ca un munte de mâncare. I-am creat un circuit special, în timpul căruia trebuia să lovească un sac de box. Într-o zi, Haaland l-a rupt în două. | Erase Steenslid

41 de goluri în sezonul curent

Haaland a marcat 41 de goluri în toate competițiile din actualul sezon, pentru Borussia Dortmund și RB Salzburg. Atacantul de 1,94 metri a devenit unul dintre atacanții în fața căruia orice fundaș ar avea dificultăți din perspectiva marcajului și a duelurilor aeriene.
În prezent, Haaland este cotat la 72 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21