Nu este clar însă dacă cei de la Dortmund vor cere încă un împriumut sau vor dori ca mutarea să fie permanentă. Haaland se află pe lista de transferuri a Realului dar madrilenii nu vor încerca să-l aducă pe norvegian de acum, deși ar avea, probabil, bugetul necesar. Dortmund îi va permite lui Haaland să plece din Germania în 2022, conform unui acord la care s-a ajuns cu agentul său, Mino Raiola.
Conform AS, releția dintre CEO-ul celor de la Dortmund, Hans-Joaquim Watzke și președintele Realului, Florentino Perez, este una extrem de bună. Așadar nu există nicio îndoială că dacă Real îl va mai lăsa un an pe Hakimi la Dortmund, echipa din Germania va fi mai receptivă la ideea de a-l vinde pe Haaland la Real în 2022. Un transfer definitiv al lui Hakimi ar fi cu siguranță un catalist și mai bun.
Incertitudinea cauzată de pandemia de coronavirus a făcut ca fiecare scenariu să fie posibil. Banii vor fi limitați pentru transferuri iar cluburile vor trebui să găsească noi modalități pentru a face transferuri. Mai ales dacă nu câștigă constant trofee. La Madrid, este surplus de fundași de bandă. Reguilon și Odriozola sunt împrumutați la Sevilla și Bayern, Nacho și Militao sunt și ei în lot, iar Realul îi mai are și pe Hakimi și Caravajal. Așadar nu este exclus ca madrilenii să fie dispuși să renunțe la Hakimi sau chiar și la Reguilon.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15