Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum ar putea să ajungă Haaland la Real Madrid. Care este jucătorul cheie pentru viitorul transfer

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/05/2020 la 14:01 GMT+3

Viitorul lui Achraf Hakimi ar putea fi strâns legat de cel al colegului său de la Dortmund, Erling Haaland. Conform AS, cei de la Borussia au transmis Realului că vor să-l mai păstreze încă un sezon pe Hakimi, care este împrumutat de spanioli în Germania.

Erling Haaland jubelt gegen Schalke

Credit imagine: Getty Images

Nu este clar însă dacă cei de la Dortmund vor cere încă un împriumut sau vor dori ca mutarea să fie permanentă. Haaland se află pe lista de transferuri a Realului dar madrilenii nu vor încerca să-l aducă pe norvegian de acum, deși ar avea, probabil, bugetul necesar. Dortmund îi va permite lui Haaland să plece din Germania în 2022, conform unui acord la care s-a ajuns cu agentul său, Mino Raiola.
Conform AS, releția dintre CEO-ul celor de la Dortmund, Hans-Joaquim Watzke și președintele Realului, Florentino Perez, este una extrem de bună. Așadar nu există nicio îndoială că dacă Real îl va mai lăsa un an pe Hakimi la Dortmund, echipa din Germania va fi mai receptivă la ideea de a-l vinde pe Haaland la Real în 2022. Un transfer definitiv al lui Hakimi ar fi cu siguranță un catalist și mai bun.
Incertitudinea cauzată de pandemia de coronavirus a făcut ca fiecare scenariu să fie posibil. Banii vor fi limitați pentru transferuri iar cluburile vor trebui să găsească noi modalități pentru a face transferuri. Mai ales dacă nu câștigă constant trofee. La Madrid, este surplus de fundași de bandă. Reguilon și Odriozola sunt împrumutați la Sevilla și Bayern, Nacho și Militao sunt și ei în lot, iar Realul îi mai are și pe Hakimi și Caravajal. Așadar nu este exclus ca madrilenii să fie dispuși să renunțe la Hakimi sau chiar și la Reguilon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo