Ibrahimovic, în vârstă de 39 de ani, a jucat pentru cele mai mari cluburi din Spania, Italia, Franța și Anglia, însă nu are în palmares nicio partidă jucată în Bundesliga în cei 21 de ani de carieră.
Președintele onorific al celor de la Bayern, Hoeness, a dezvăluit că bavarezii au fost interesați de suedez, însă în cele din urmă transferul a picat.
Dar într-un interviu oferit celor de la RTL după meciul Germaniei cu Islanda de joi, Hoeness a dezvăluit că transferul nu a mai avut loc din cauza pretențiilor financiare exorbitante ale suedezului.
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
ACUM 12 ORE

Zlatan Ibrahimovic, aproape de un transfer la Bayern

”Este un mare jucător, dar pretențiile sale erau de zeu. Am fost interesați, dar nici nu am ajuns la felul principal”, a declarat Hoeness.
Bjorn Andersson, antrenor la tineret la Bayern între 1995 și 2009, a dezvăluit că gigantul din Bundesliga au putut să-l aducă pe Ibrahimovic în 2001. Totuși, Malmo, clubul la care evolua atunci Ibrahimovic, a cerut o sumă prea mare iar în cele din urmă suedezul a mers la Ajax pentru 7 milioane de euro.
”Ama vut contact cu Malmo. Dar Bayern a considerat că ar fi o sumă prea mare pentru un jucător atât de tânăr. A fost decizia corectă. Bayern a câștigat mai multe trofee decât Ajax sau Juventus. Asta contează în cele din urmă. Nu au greșit cu nimic”, a afirmat Andersson pentru Fotbollskanalen.
Bundesliga
Robert Lewandowski, întrebat dacă vrea să confirme și în alt campionat! Replica a venit pe loc
IERI LA 17:50
Bundesliga
Robert Lewandowski, peste Ronaldo și Messi! Starul lui Bayern a primit Gheata de Aur 2021
IERI LA 14:13