Cluburile din Bundesliga vor putea să efectueze 5 schimbări pe parcursul unui meci după ce sezonul va fi reluat sâmbătă. Cluburile din primele 2 eșaloane fotbalistice ale Germaniei au decis joc să accepte modificarea temporară a regulamentului.
International Football Association Board (IFAB) a decis săptămâna trecută să modifice temporar regulament pentru protejarea jucătorilor, cu amendamentul că fiecare ligă va decide individual dacă va implementa această modificare.

Bundesliga schimbă regulamentul

Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
17/05/2022 LA 08:35
Această modificare a regulamentului a fost acceptată astfel încât jucătorii să fie protejați într-o oarecare măsură în condițiile în care vor reîncepe meciurile competitive după mai bine de 2 luni de pauză.
Cluburile vor putea să efectueze 5 schimbări pe meci, însă pot avea doar 3 momente pe parcursul partidei în care să profite de această modificare a regulamentului. Liga germană le-a recomandat cluburilor să facă schimbări două schimbări duble pe parcursul meciurilor.
De asemenea, Liga din Germania a relaxat limita de până acum pentru încheierea sezonului, 30 iunie, când se vor încheia contractele unor jucători. Meciurile vor continua și în luna iunie dar alternativa ar fi ca sezonul să rămână neîncheiat, a anunțat Liga într-un comunicat oficial.
Există și posibilitatea ca partidele să fie mutate pe teren neutru dacă stadionul pe care trebuia să se joace se află într-o zona cu un nou val de infectări.
Nu a fost luată însă vreo decizie cu privire la ce se va întâmpla dacă sezonul nu va putea fi dus la bun sfârșit.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Sărăbătoare fantastică la Gelsenkirchen, după ce Schalke a promovat în Bundesliga
08/05/2022 LA 11:03
Bundesliga
Bayern Munchen – Borussia Dortmund | Bavarezii pot câștiga matematic titlul în fața rivalei
22/04/2022 LA 11:09