Conform celor de la Bild, norvegianul de 20 de ani este dispus să meargă în Premier League doar la trei formații: Manchester City, Manchester United și Liverpool. De asemenea, Haaland ar fi interesat de oferte de la Real Madrid, Barcelona sau Juventus.
Haaland este unul dintre cei mai căutați fotbaliști din fotbalul mondial, el reușind să marcheze 33 de goluri în 31 de meciuri în acest sezon atât pentru Borussia Dortmund, cât și pentru naționala Norvegiei.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
După ce Mino Raiola a declarat anterior că doar 10 cluburi și-l pot permite pe Haaland, norvegianul a mai ”tăiat” din listă, rămânând astfel doar șase cluburi la care ar merge. Se pare că Haaland nu dorește să meargă la Chelsea sau Bayern Munchen.

Erling Haaland își evaluează opțiunile

Tânărul atacant are foame de trofee și e sigur că are suficiente calități încât să ajungă la o formație deja formată, care să poată lupta de anul viitor pentru cel mai important trofeu inter-cluburi din lume. Chiar dacă lotul lui Tuchel la Chelsea e unul valoros, iar un atacant de careu pare a fi piesa lipsă din puzzle, Haaland nu e dispus să aștepte.
Conform Bild, Haaland este un admirator al ”carismei și puterii” celor de la Real Madrid, cei care au nevoie de un înlocuitor pentru Karim Benzema, în vârstă de 33 de ani.
De cealaltă parte, Manchester City are o relație specială cu tatăl său, Alf-Inge, cel care a jucat pentru club în timp ce Ole Gunnar Solskjaer este în continuare apropiat de Haaland, cel pe care l-a antrenat la Molde.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15