În vârstă de 32 de ani, antrenorul lui RB Leipzig, cunoscut la începutul carierei lui drept Baby Mourinho, și-a câștigat reputația pentru atenția pe care o acordă detaliilor și va folosi meciurile de la antrenament pentru a se obișnui cu noile condiții din timpul pandemiei de coronavirus. Printre regulile impuse în vederea reluării Bundesligii se regăsește și purtarea măștii de pretecție pentru staff-ul aflat pe marginea terenului.
Nagelsmann a susținut vineri o conferință de presă și a precizat că-i va fi greu să strige la jucătorii lui și să le ofere instrucțiuni de pe margine atâta timp cât poartă masca de protecție, în ciuda faptului că stadioanele vor fi goale, iar vocea lui s-ar putea auzi cu ușurință. Noua regulă le acordă antrenorilor permisiunea de a-și scoate masca pentru a le oferi jucătorilor instrucțiuni, însă doar dacă păstrează o distanță de 1,5 metri de ceilalți.
Va trebui să-mi scot masca de pe față ca să urlu la ei și apoi s-o pun la loc când mă opresc. Nu va fi prea ușor să coordonez mișcarea asta. Voi pregăti asta la antrenamente. Știu sigur că îmi trebuie o mască dotată cu bandă elastică foarte puternică. Poate că-mi voi procura una dintre cele mai bune.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
RB Leipzig, care a eliminat Tottenham Hotspur în martie pentru a se califica în sferturile de finală ale Champions League, este pe locul 3 în Bundesliga, cu cinci puncte în spatele liderului Bayern Munchen și cu doar nouă meciuri de jucat. Sâmbăta viitoare, RB Leipzig revine pentru meciul cu Freiburg, primul lor meci de la reluarea campionatului german.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Lewandowski a egalat un record istoric, în partida de aseară, cu Stuttgart
15/12/2021 LA 09:48
Liga Campionilor UEFA
Tragerea la sorți UEFA Champions League! PSG-Real Madrid, capul de afiș al optimilor de finală
13/12/2021 LA 06:05