Fundașul central al Borussiei Dortmund s-a arătat impresionat de progresul extraordinar pe care l-au avut cei de la Red Bull Leipzig în ultimii ani, declarându-se chiar fan a tot ceea ce se întâmplă la gruparea din centrul Germaniei.
Cu riscul de a-i supăra pe fanaticii suporteri ai lui Dortmund sau pe oficialii clubului de pe Signal Iduna Park, Hummels a menționat că apreciază foarte mult felul în care fucționează lucrurile la Leipzig: "Multor fani ai Borussiei Dortmund nu le va plăcea ce vor auzi, dar sunt fan a tot ceea ce se întâmplă la Leipzig. Clubul a evoluat incredibil și acesta este rezultatul unui management impecabil, pentru că doar banii nu garantează nimic."

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Fotbal
Arbitrul partidei Dortmund - Bayern 2-3 a ieșit în față și a explicat fazele controversate
05/12/2021 LA 10:46
Mats Hummels nu este străin de astfel de declarații "fără perdea". În momentul în care el a revenit la Borussia de la Bayern, fundașul german a spus că "la Dortmund, titlurile valorează mult mai mult decât în altă parte", trimițând astfel o săgeată către fostul său club.
https://i.eurosport.com/2020/12/03/2948328.jpg

RB Leipzig, un exemplu în fotbalul european

Red Bull Leipzig a fost fondat abia în 2009 și în 2016 a promovat în premieră în Bundesliga, unde în scurt timp a devenit o forță, gata să amenințe supremația instaurată de Bayern Munchen din ultimii ani.
Gruparea saxonă a avut rezultate foarte bune și pe plan european, ajungând în sezonul precedent până în semifinalele Champions League. Și în acest sezon Leipzig este în primăvara celei mai importante competiții intercluburi, lăsând-o în urmă pe mult mai galonata Manchester United.
Fără a investi sume uriașe pe jucători, cum au procedat Manchester City sau PSG când au devenit forțe ale continentului, cei de la Leipzig au reușit să progreseze de la an la an. Cu un antrenor foarte tânăr, Julian Nagelsmann, și cu un management perfect, Red Bull Leipzig este un exemplu pentru orice echipă din Europa.
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
04/12/2021 LA 19:21
Bundesliga
Salariu uriaș pentru Haaland la Dortmund! Planul nemților pentru a-l convinge să rămână
24/11/2021 LA 15:24