Prima surpriză de la revenirea Bundesligii a venit la Leipzig acolo unde RB, echipă aflată în lupta pentru titlu, a avut emoții pentru un punct în partida cu Freiburg după un gol anulat de VAR în prelungiri.
Leipzig a dominat meciul în majoritatea timpului, însă a ratat foarte mult. Julian Nagelsmann a pus egalul pe seama acestora.
Sunt fericit cu tempo-ul avut și cu intensitatea jocului, nu cu rezultatul. I-am pus sub multă presiune în a doua repriză și am creat câteva ocazii foarte bune. Au fost multe săptămâni fără antrenamente. Nu poți să recreeze tempo-ul unui meci la antrenament. Așa că lucrurile nu s-au legat
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
ACUM 4 ORE

"A trebuit să am grijă la vocabular"

Nagelsmann a comentat și cu umor absența fanilor din tribune de la partida cu Freiburg.
Am încercat din răsputeri să am grijă la vocabular și cred că m-am descurcat bine! Este un lucru bun pentru fanii care se uită la TV să-i audă pe manageri pe margine. Cred că e interesant pentru ei. Jucătorii m-au putut și ei auzi, mai bine decât dacă erau suporteri în tribune. Poate că acum pot țipa mai bine, nu mai trebuie să răgușesc ca atunci când stadionul este plin de fani
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 8 ORE
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50