Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declarația savuroasă a lui Nagelsmann după primul meci: "A trebuit să am grijă la vocabular"

Sebastian Ujica

Publicat 17/05/2020 la 14:13 GMT+3

Julian Nagelsmann a găsit și un aspect pozitiv din faptul că partidele de Bundesliga s-au disputat fără fani.

Julian Nagelsmann on having to 'moderate his language' with no fans

Credit imagine: Eurosport

Prima surpriză de la revenirea Bundesligii a venit la Leipzig acolo unde RB, echipă aflată în lupta pentru titlu, a avut emoții pentru un punct în partida cu Freiburg după un gol anulat de VAR în prelungiri.
Leipzig a dominat meciul în majoritatea timpului, însă a ratat foarte mult. Julian Nagelsmann a pus egalul pe seama acestora.
Sunt fericit cu tempo-ul avut și cu intensitatea jocului, nu cu rezultatul. I-am pus sub multă presiune în a doua repriză și am creat câteva ocazii foarte bune. Au fost multe săptămâni fără antrenamente. Nu poți să recreeze tempo-ul unui meci la antrenament. Așa că lucrurile nu s-au legat

"A trebuit să am grijă la vocabular"

Nagelsmann a comentat și cu umor absența fanilor din tribune de la partida cu Freiburg.
Am încercat din răsputeri să am grijă la vocabular și cred că m-am descurcat bine! Este un lucru bun pentru fanii care se uită la TV să-i audă pe manageri pe margine. Cred că e interesant pentru ei. Jucătorii m-au putut și ei auzi, mai bine decât dacă erau suporteri în tribune. Poate că acum pot țipa mai bine, nu mai trebuie să răgușesc ca atunci când stadionul este plin de fani
Player's Cut
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo