Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Directorul Borussiei Dortmund recunoaște că Jadon Sancho ar putea pleca în 2020

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 12:29 GMT+3

Michael Zorc, directorul sportiv al Borussiei Dortmund, a recunoscut că viitorul pe termen lung al lui Jadon Sancho nu va fi pe Signal Iduna Park.

Jadon Sancho (BVB)

Credit imagine: Getty Images

Întrebat de viitorul lui Sancho după 2020, Zorc a declarat pentru Kicker: „Nu a fost luată o decizie. Dar nu trebuie să fii un profet ca să știi că nu va mai juca aici încă cinci ani”.
Sancho a devenit unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Europa după ce a plecat de la Manchester City acum doi ani. Englezul de doar 19 ani a înscris 12 goluri și a reușit 14 assist-uri sezonul trecut pentru Borussia Dortmund. Sancho a înscris deja trei goluri și în această stagiune.
„A avut o dezvoltare bună la Dortmund. Mă îndoiesc că acest lucru ar fi fost posibil la un club de top din Anglia. Avem încredere în jucătorii tineri și nu ne este frică să îi lăsăm să joace. El își dă seama de asta”, a declarat Zorc.
El a adăugat: „Este un fotbalist de instinct, un fotbalist de stradă și mereu își întrece limitele. Nu este niciodată mulțumit. Vrea să joace fotbal frumos și să aibă succes, acest lucru îl motivează”.
Borussia Dortmund se află pe locul opt în Bundesliga după șase etape, la trei puncte de liderul Bayern după două egaluri consceutive cu Eintracht Frankfurt și Werder Bremen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo