Întrebat de viitorul lui Sancho după 2020, Zorc a declarat pentru Kicker: „Nu a fost luată o decizie. Dar nu trebuie să fii un profet ca să știi că nu va mai juca aici încă cinci ani”.
Sancho a devenit unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Europa după ce a plecat de la Manchester City acum doi ani. Englezul de doar 19 ani a înscris 12 goluri și a reușit 14 assist-uri sezonul trecut pentru Borussia Dortmund. Sancho a înscris deja trei goluri și în această stagiune.
„A avut o dezvoltare bună la Dortmund. Mă îndoiesc că acest lucru ar fi fost posibil la un club de top din Anglia. Avem încredere în jucătorii tineri și nu ne este frică să îi lăsăm să joace. El își dă seama de asta”, a declarat Zorc.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
El a adăugat: „Este un fotbalist de instinct, un fotbalist de stradă și mereu își întrece limitele. Nu este niciodată mulțumit. Vrea să joace fotbal frumos și să aibă succes, acest lucru îl motivează”.
Borussia Dortmund se află pe locul opt în Bundesliga după șase etape, la trei puncte de liderul Bayern după două egaluri consceutive cu Eintracht Frankfurt și Werder Bremen.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58