Erling Haaland a devenit în scurt timp unul dintre cei mai periculoși atacanți din fotbalul european de când a ajuns la Dortmund de la Red Bull Salzburg pentru 24 de milioane de euro în ianuarie 2020.
Norvegianul de 20 de ani a marcat de 33 de ori în 31 de meciuri pentru BVB în toate competițiile, cea mai recentă dublă a sa venind în victoria cu 3-0 în fața lui Club Brugge în UEFA Champions League.
Evident, Haaland a atras interesul marilor cluburi ale Europei după începutul fulminant de pe Westfalenstadion și deja se vorbește despre plecarea sa din Germania, deși a semnat un contract cu Dortmund până în 2024.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53

Zorc, încrezător că Haaland va rămâne la Borussia Dortmund

Cu toate acestea, directorul sportiv Michael Zorc nu acordă atenție zvonurilor privind viitorul norvegianului. Zorc a declarat într-o conferință de presă: ”Avem planuri pe termen lung cu Erling. Nu băgăm în seamă zvonurile. Va rămâne aici pentru mult timp”.
Întrebat fiind dacă este important ca așteptările pentru Haaland trebuie gestionate pentru a nu pune prea multă presiune pe umerii săi fiind atât de tânăr, Zorc a răspuns: ”Nu trebuie să-l ținem cu picioarele pe pământ. Are o atitudine atât de pozitivă. De ce să-l încetinim? Este un lider, iar acest lucru este foarte bun”.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15