Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund a câștigat pe terenul lui Gladbach, Leipzig s-a încurcat cu Wolfsburg. Șansă pentru Bayern

Sebastian Ujica

Actualizat 07/03/2020 la 21:55 GMT+2

Liderul din Bundesliga, Bayern Munchen, se poate distanța în fruntea clasamentului.

Achraf Hakimi (Borussia Dortmund)

Credit imagine: Getty Images

Aproape calificată în sferturile UEFA Champions League după victoria cu 1-0 pe terenul celor de la Tottenham, Leipzig trece printr-o perioadă mai dificilă în campionat. Echipa lui Julian Nagelsmann a pierdut 4 puncte în ultimele 2 partide și poate să rămână la 5 puncte în spatele liderului, Bayern, cea care joacă duminică pe teren propriu cu Augsburg.
De egalul lui Leipzig a profitat și Borussia Dortmund, cea care a urcat pe locul 2 în clasament grație succesului de pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach. A fost 2-1 pentru echipa lui Lucien Favre, cel care l-a menajat pe Jadon Sancho, cel care a început ca rezervă.
Fără golgheterul ei, toată presiunea s-a mutat pe umerii lui Haaland, cel care a dat assist la reușita de 1-0 a lui Thorgan Hazard. După pauză a venit egalarea din piciorul lui Stindl, pentru ca Achraf Hakimi să dea lovitura decisivă în minutul 71 din pasa lui Sancho, cel care fusese trimis pe teren 10 minute mai devreme. Sancho a avut și șansa de a face 3-1, însă șutul său a lovit bara.
Gladbach rămâne la 6 puncte în spatele lui Bayern (înainte de meciul acestora cu Augsburg) și a fost depășită în clasament și de Leverkusen. Adversara celor de la Glasgow Rangers din Europa League a câștigat cu 4-0 în fața lui Eintrach Frankfurt.
Clasamentul din Bundesliga:
  • 1. Bayern 24 meciuri 52 puncte
  • 2. Borussia D 25 meciuri 51 puncte
  • 3. Leipzig 25 meciuri 50 puncte
  • 4. Leverkusen 25 meciuri 47 puncte
  • 5. Monchengladbach 24 meciuri 46 puncte
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo