Haaland a impresionat după transferul din iarnă de la Salzburg la Borussia Dortmund, reușind să-și mențină cifrele incredibile din prima jumătate a sezonului. De asemenea, Robert Lewandowski are un sezon fantastic, reușind să depășească pragul de 40 de reușite stagionale.

"Înțepături" înainte de Dortmund - Bayern

Haaland are 10 goluri în 10 partide pentru Borussia Dortmund, iar transferul său la un alt club pare o chestiune de timp. Antrenorul celor de la Bayern, Hansi Flick, este convins că tânărul norvegian de 19 ani va ajunge un star, însă nu crede că momentan este potrivită comparația cu Robert Lewandowski.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19
Este primul sezon al lui Haaland, așa că este prea devreme să îi comparăm. Robert a fost la un nivel de clasă mondială mereu în anii recenți, Haaland este un talent uriaș. Este un tânăr jucător, dar are un apetit uriaș de gol. Vrea doar să finalizeze fazele. Are o dinamică superbă. Este flămând, enorm în dimensiuni dar totuși agil. Dar nu trebuie să fim atenți doar la el
Dortmund are 4 puncte sub Bayern înaintea derby-ului din această seară care va fi live text pe Eurosport.ro. Din păcate, partida se va disputa fără fani în tribune. Hansi Flick a fost întrebat dacă absența fanilor poate să fie un avantaj pentru Bayern.
Este un meci special. Atmosfera poate să inspire orice echipă, e important modul în care o gestionezi. Acum însă trebuie să acceptăm situația. Nu poți căuta vreo scuză. Trebuie să implementăm planul de meci
Borussia Dortmund și Bayern Munchen și-au câștigat ambele partide după revenirea fotbalului. Lewandowski a marcat în ambele partide câte un gol și a ajuns la 27 de reușite în actualul sezon de Bundesliga, în timp ce Haaland nu a mai marcat în ultimul meci cu Wolfsburg, lucru care nu i s-a întâmplat prea des în actualul sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22