În vârstă de 26 de ani, Alcacer a sosit în Bundesliga de la Dortmund. Mai întâi sub formă de împrumut, pentru ca apoi, după prestații impresionante în tricoul trupei lui Favre, să fie transferat definitiv.
Sezonul trecut a fost unul impresionant pentru vârful spaniol, care a marcat 18 goluri în 26 de partide. Cifrele sale au fost cu atât mai remarcabile cu cât a fost titular doar în 11 partide, în restul intrând pe final de meci.
Acum, odată cu transferul lui Haaland, ibericul își vedea și mai mult limitate opțiunile de a juca, astfel că i-a rugat pe oficialii nemților să îl lase să își găsească o echipă în La Liga.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Imediat, a apărut oferta lui Villarreal, una destul de consistentă, 23 de milioane de euro. "Submarinul galben" vine după o perioadă foarte bună, iar oficialii visează la calificarea în Champions League. În acest moment, diferența față de locul 4 e de doar 5 puncte, astfel că, având în avanposturi un golgheter pur-sânge, misiunea nu mai e una imposibilă.
Transferul a fost confirmat de oficialii lui Dortmund, care au recunoscut că Alcacer se află în acest moment în Spania, pentru a efectua vizita medicală.
"Paco nu se pregătește cu noi, i-am dat ok-ul să meargă în Spania și a finaliza negocierile cu Villarreal. Nu este o decizie ușoară, dar avem soluții în ofensivă. Îi avem pe Jadon Sancho, pe Reus, pe Thorgan Hazard și în această iarnă a venit Haland", a confirmat Michael Zorc, directorul sportiv al lui Dortmund.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21