Cu doar o victorie în Bundesliga în ultimele 5 meciuri, Haaland&Co se află într-o situaţie ingrată. Partida de azi, cu Hoffenheim, nu a făcut decât să sublinieze încă o dată marile carenţe din defensivă, iar schimbarea lui Favre nu are nici pe departe efectul scontat.

Azi, galben-negrii au început mai bine, iar Jadon Sancho a deschis scorul în minutul 24. 2021 e un an perfect pentru atacantul de bandă. Dacă în toamnă a dezamăgit, fiind afectat de ratarea transferului la Manhcester United, în ultima lună şi jumătate prestaţia englezului a fost incredibilă: 4 goluri şi 4 assisturi, în 8 meciuri.

Premier League
Borussia Dortmund este interesată de un internațional de la Manchester United
24/02/2021 LA 13:01

Se părea că Dortmund îşi va face partida uşoară, dar oaspeţii au întors rezultatul, Dabbur şi Bebou marcând pentru Hoffenheim.

Haaland şi Sancho, insuficienţi pentru un succes al lui Dortmund

Haaland a restabilit egalitatea în minutul 57, dar VAR-ul a intervenit şi a anulat reuşita norvegianului, pe motiv de offside. Totuşi, tânărul atacant nordic şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, punctând în minutul 81. Pe final, Dortmund a forţat victoria, dar adversara a rezistat.

Haaland a fost implicat în acest sezon în 18 goluri, în 16 partide jucate în campionat (goluri sau pase decisive).

Dortmund este abia pe locul 6, la 5 puncte de Wolfsburg, ocupanta locului 4, care are şi un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, Hoffenheim îşi menţine poziţia a 12-a.

Rezultatele de până acum, din etapa a 21-a din Bundesliga

Leipzig - Augsburg 2-1

Leverkusen - Mainz 2-2

Dortmund - Hoffenheim 2-2

Stuttgart - Hertha Berlin 1-1

Werder Bremen - Freiburg 0-0

Bundesliga
Mino Raiola, agentul lui Erling Haaland: "Doar zece cluburi își pot permite să-l semneze"
24/02/2021 LA 12:00
Premier League
United îi aruncă mănușa lui City: e gata să domine iar Anglia! 3 mutări pentru o echipă perfectă
22/02/2021 LA 10:33