Schimbarea lui Favre părea de bun augur pentru Dortmund, care a câștigat primele două dispute cu noul antrenor pe bancă. Se părea că seria bună va continua, duelul cu Mainz fiind văzuți de mulți o simplă formalitate. Asta pentru că oaspeții sunt într-o situație disperată: penultimii în clasament, cu o singură victorie stagională după 16 etape.
Dar, în ultimii ani Dortmund a avut mereu probleme cu Mainz, formație care o bătuse în ultimele două dueluri directe. Și azi trupa lui Svensson i-a dat mari bătăi de cap grupării de pe Signal Iduna Park, remiza fiind total neașteptată.
Partida putea avea un alt istoric, dar VAR-ul a anulat în minutul doi golul reușit de Haaland. Contrar cursului jocului, oaspeții au deschis scorul în minutul 57, prin Oztunali. Dortmund s-a avântat și mai mult în atac, iar Meunier a restabilit egalitatea. Mai rămăseseră 17 minute și se părea că gazdele pot întoarce rezultatul.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Chiar au avut această oportunitate, dar după 3 minute Reus a ratat un penalty. În ciuda unei ofensive totale în ultimul sfert de oră, Dortmund nu a mai găsit drumul spre gol, iar Bayern se poate distanța la 7 puncte, la finalul acestei runde.
Rezultatele zilei în Bundesliga
Dortmund - Mainz 1-1
Koln - Hertha 0-0
Hoffenheim - Arminia Bielefeld 0-0
Werder Bremen - Augsburg 2-0
Wolfsburg - Leipzig 2-2
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03