Schimbarea lui Favre părea de bun augur pentru Dortmund, care a câștigat primele două dispute cu noul antrenor pe bancă. Se părea că seria bună va continua, duelul cu Mainz fiind văzuți de mulți o simplă formalitate. Asta pentru că oaspeții sunt într-o situație disperată: penultimii în clasament, cu o singură victorie stagională după 16 etape.
Dar, în ultimii ani Dortmund a avut mereu probleme cu Mainz, formație care o bătuse în ultimele două dueluri directe. Și azi trupa lui Svensson i-a dat mari bătăi de cap grupării de pe Signal Iduna Park, remiza fiind total neașteptată.
Partida putea avea un alt istoric, dar VAR-ul a anulat în minutul doi golul reușit de Haaland. Contrar cursului jocului, oaspeții au deschis scorul în minutul 57, prin Oztunali. Dortmund s-a avântat și mai mult în atac, iar Meunier a restabilit egalitatea. Mai rămăseseră 17 minute și se părea că gazdele pot întoarce rezultatul.
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
ACUM 3 MINUTE
Chiar au avut această oportunitate, dar după 3 minute Reus a ratat un penalty. În ciuda unei ofensive totale în ultimul sfert de oră, Dortmund nu a mai găsit drumul spre gol, iar Bayern se poate distanța la 7 puncte, la finalul acestei runde.
Rezultatele zilei în Bundesliga
Dortmund - Mainz 1-1
Koln - Hertha 0-0
Hoffenheim - Arminia Bielefeld 0-0
Werder Bremen - Augsburg 2-0
Wolfsburg - Leipzig 2-2
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
16/09/2021 LA 15:38