Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund, victorie uriașă pe terenul lui Leipzig! Haaland și Sancho au strălucit din nou

Cosmin Cioboata

Publicat 09/01/2021 la 21:57 GMT+2

Borussia Dortmund s-a impus în fața lui RB Leipzig, scor 3-1, în etapa a 15-a din Bundesliga. Erling Haaland și Jadon Sancho au ieșit din nou la rampă pentru "galben-negri" și s-au distrat cu fundașii adverși.

Erling Haaland of Borussia Dortmund celebrates with teammates (L-R) Emre Can, Mats Hummels and Dan-Axel Zagadou after scoring their sides second goal during the Bundesliga match between RB Leipzig and Borussia Dortmund at Red Bull Arena on January 09, 202

Credit imagine: Getty Images

Borussia Dortmund a început excelent anul 2021. După succesul din etapa precedentă împotriva lui Wolfsburg (scor 2-0), trupa pregătită de Edin Terzic a bifat o victorie extrem de importantă și contra lui RB Leipzig.
Leipzig a fost echipa mai periculoasă în prima repriză, dar formația lui Nagelsmann n-a reușit să modifice tabela. A făcut-o însă Dortmund în minutul 55, prin Sancho. Atacantul englez a reușit al doilea gol din ultimele 2 partide, după un assist oferit de Marco Reus.

Haaland - Sancho, combinația letală a Borussiei Dortmund

Haaland a dublat avantajul Borussiei în minutul 71. Super-marcatorul norvegian a fost servit de Sancho, colegul său din faza ofensivă cu care se înțelege perfect. Haaland a bifat "dubla" în minutul 84, după o nouă pasă decisivă expediată de căpitanul Reus.
A fost al 24-lea gol înscris de Haaland în cele 25 de meciuri jucate în Bundesliga pentru Dortmund de când a ajuns la formația germană.
Sorloth a marcat golul de onoare al lui Leipzig în minutul 90.
În urma rezultatului excelent de pe terenul lui Leipzig, Dortmund continuă să fie pe locul 4. Totuși, "galben-negrii" s-au apropiat la 5 puncte de liderul Bayern Munchen și la 3 de adversara din această seară, aflată pe poziția secundă. Podiumul din Bundesliga este completat de Leverkusen, formație care are un punct mai mult decât Dortmund.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo