Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dramatism teribil în Bundesliga! VAR-ul a întors rezultatul la Leipzig

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/05/2020 la 18:48 GMT+3

Yussuf Poulsen a înscris primul său gol din 2020 pentru a aduce egalarea în fața lui Freiburg, echipă care a sărbătorit golul victoriei spre final doar pentru a fi anulat de VAR.

Yussuf Poulsen, RB Leipzig

Credit imagine: Getty Images

RB Leipzig nu a arătat semne că pauza ar fi fost prea lungă în începutul partidei cu Freiburg, Konrad Laimer, Christopher Nkunku și Timo Werner au tras spre poarta lui Alexander Scwolow în primele 15 minute, toate eforturile lor fiind salvate. Echipa lui Christian Streich a avut prima mare ocazie în minutul 34 iar aceasta a produs și singurul gol al oaspeților, prin Manuel Gulde.
În reprzia a doua a continuat dominația gazdelor iar Julian Nagelsmann l-a introdus pe Ademola Lookman la pauză pentru a crea mai multe probleme defensivei adverse. Englezul a avut o ocazie imensă la doar 10 minute de la intrarea pe teren, însă voleul său a ajuns peste poartă. Asaltul la poarta celor de la Freiburg a continuat până la sfârșit, dar finalul meciului ar fi putut să producă o surpriză uriașă.
Robin Koch a crezut că a adus victoria pentru Freiburg iar toți coechipierii au sărbătorit cu entuziasm reușita sa, chiar dacă respectând distanțarea socială. Echipele se întorseseră la jumătatea terenului când arbitrul a primit într-un final verdictul de la VAR: fusese vorba de un offside milimetric iar golul a fost anulat. Așadar doar un egal pentru Freiburg dar având în vedere desfășurarea jocului, echipa poate fi mulțumită.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo