RB Leipzig nu a arătat semne că pauza ar fi fost prea lungă în începutul partidei cu Freiburg, Konrad Laimer, Christopher Nkunku și Timo Werner au tras spre poarta lui Alexander Scwolow în primele 15 minute, toate eforturile lor fiind salvate. Echipa lui Christian Streich a avut prima mare ocazie în minutul 34 iar aceasta a produs și singurul gol al oaspeților, prin Manuel Gulde.
În reprzia a doua a continuat dominația gazdelor iar Julian Nagelsmann l-a introdus pe Ademola Lookman la pauză pentru a crea mai multe probleme defensivei adverse. Englezul a avut o ocazie imensă la doar 10 minute de la intrarea pe teren, însă voleul său a ajuns peste poartă. Asaltul la poarta celor de la Freiburg a continuat până la sfârșit, dar finalul meciului ar fi putut să producă o surpriză uriașă.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Robin Koch a crezut că a adus victoria pentru Freiburg iar toți coechipierii au sărbătorit cu entuziasm reușita sa, chiar dacă respectând distanțarea socială. Echipele se întorseseră la jumătatea terenului când arbitrul a primit într-un final verdictul de la VAR: fusese vorba de un offside milimetric iar golul a fost anulat. Așadar doar un egal pentru Freiburg dar având în vedere desfășurarea jocului, echipa poate fi mulțumită.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21