Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E Haaland urmașul lui Lewandowski la Bayern?" Răspunsul fără echivoc oferit de Hansi Flick

Irina Aldea

Publicat 07/03/2021 la 10:15 GMT+2

Haaland și Lewandowski s-au întrecut în marcat goluri în "Der Klassiker", dar polonezul a avut câștig de cauză, după ce a marcat o triplă, în timp ce norvegianul a trebuit să se mulțumească "doar" cu o dublă. După meci, Hansi Flick a fost întrebat dacă Haaland e urmașul lui Lewandowski la campioana Germaniei.

Haaland doit-il imiter Lewandowski ?

Credit imagine: Eurosport

Bayern Munchen, cu Lewandowski în mare formă, a învins sâmbătă seara pe Borussia Dortmund, pe teren propriu, cu 4-2, după ce în minutul 9 era condusă cu 0-2, rezultat al unei duble a puștiului minune, Erling Haaland. Lewandowski a semnat și el un hat trick. Norvegianul Erling Haaland, starul de doar 20 de ani al Borussiei, a impresionat în primele 9 minute, marcând de două ori, pentru 0-2 în favoarea oaspeților.
Cealaltă supervedetă a meciului, polonezul Robert Lewandowski (32 ani), i-a dat replica norvegianului, egalând până la pauză, o dată din pasa lui Sane (min. 26) și a doua oară din penalty, în minutul 44. Repriza a doua nu a consemnat ocazii periculoase până în minutul 88, când Leon Goretzka a reușit să marcheze golul desprinderii. Peste doar 2 minute, Lewandowski a făcut hat-trick-ul și a închis tabela la 4-2.
Cu aceste trei goluri, polonezul a ajuns la 31 de reușite în Bundesliga, conducând detașat chiar și într-un clasament european al marcatorilor. Bayern Munchen continuă să conducă în Bundesliga, însă are doar 2 puncte avans față de urmăritoarea RB Leipzig, care a câștigat tot sâmbătă, în etapa a 24-a, în deplasare la Freiburg, cu 3-0.

Haaland, posibilul urmaș al lui Lewandowski la Bayern – Hansi Flick

După meci, antrenorul lui Bayern Munchen, Hansi Flick, a fost întrebat dacă Erling Haaland ar putea să-i calce pe urme lui Robert Lewandowski pe Allianz Arena și să facă pasul de la Borussia Dortmund la marea rivală din campionat, Bayern Munchen. Flick nu a refuzat această ipoteză și s-a arătat chiar încântat de această posibilitate.
Lewandowski a ajuns la Bayern Munchen de la Borussia Dortmund în 2014, iar de atunci a câștigat o mulțime de titluri cu giganții din Bavaria. Acum, Haaland are posibilitatea de a urma acest drum și de a fi posibilul succesor al atacantului polonez pe Allianz Arena: "Da, absolut da, totul e posibil în viață și nimic nu poate fi refuzat cu orice preț, tocmai pentru că orice e posibil. În cazul acestui posibil transfer e totuși cale lungă. Erling are un contract de durată la Dortmund și este o opțiune de top pentru multe cluburi mari", a transmis Hansi Flick la conferința de presă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo