Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eintracht Frankfurt l-a luat peste picior pe Zidane după debutul spectaculos al lui Luka Jovic

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/01/2021 la 09:37 GMT+2

Luka Jovic a redebutat la Eintracht Frankfurt cu o dublă spectaculoasă iar clubul german nu și-a ascuns fericirea pe Twitter.

Jovic (r.) erzielte bei seiner Rückkehr zwei Tore

Credit imagine: SID

Luka Jovic a revenit sub formă de împrumut la Eintracht Frankfurt iar sârbul a debutat la formația din Bundesliga cu o dublă, același număr de goluri marcate la Real Madrid într-o perioadă de 18 luni.
Jovic a fost împrumutat la Frankfurt pentru că sub comanda lui Zidane la Real nu a apucat să joace prea multe minute iar ideea este ca el să poată juca în mod constant. Revenit la fostul club, Jovic a demonstrat că rămâne un atacant talentat. Primul gol a venit după un voleu executat perfect iar la al doilea Jovic scapă de fundașul care îl marca cu ușurință, demonstrând calități clare.
Jovic a avut probleme la Madrid nu doar pe teren: nu a învățat limba și a încălcat protocoalele anti-COVID-19. Cu siguranță asta nu l-a ajutat, mai ales că în puținele momente în care a fost folosit de Zidane, nu a demonstrat mare lucru.

Eintracht Frankfurt, în culmea fericirii

Cu toate acestea, cei de la Eintracht nu au rezistat tentației de a trimite o săgeată către Zidane după ce sârbul a reușit o dublă.
”Trebuie doar să îl bagi pe teren!”, au scris germanii pe contul lor de Twitter, făcând în mod evident referire la antrenorul lui Real Madrid.
Fanii Realului pot spera acum doar ca Jovic să aibă o jumătate de sezon foarte bună în Bundesliga și să revină un jucător mai bun, mai serios și mai pregătit la Madrid pentru că Real este mult prea dependentă de Karim Benzema în aceste momente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo