Luka Jovic a revenit sub formă de împrumut la Eintracht Frankfurt iar sârbul a debutat la formația din Bundesliga cu o dublă, același număr de goluri marcate la Real Madrid într-o perioadă de 18 luni.
Jovic a fost împrumutat la Frankfurt pentru că sub comanda lui Zidane la Real nu a apucat să joace prea multe minute iar ideea este ca el să poată juca în mod constant. Revenit la fostul club, Jovic a demonstrat că rămâne un atacant talentat. Primul gol a venit după un voleu executat perfect iar la al doilea Jovic scapă de fundașul care îl marca cu ușurință, demonstrând calități clare.
Jovic a avut probleme la Madrid nu doar pe teren: nu a învățat limba și a încălcat protocoalele anti-COVID-19. Cu siguranță asta nu l-a ajutat, mai ales că în puținele momente în care a fost folosit de Zidane, nu a demonstrat mare lucru.
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
23/05/2022 LA 11:59

Eintracht Frankfurt, în culmea fericirii

Cu toate acestea, cei de la Eintracht nu au rezistat tentației de a trimite o săgeată către Zidane după ce sârbul a reușit o dublă.
”Trebuie doar să îl bagi pe teren!”, au scris germanii pe contul lor de Twitter, făcând în mod evident referire la antrenorul lui Real Madrid.
Fanii Realului pot spera acum doar ca Jovic să aibă o jumătate de sezon foarte bună în Bundesliga și să revină un jucător mai bun, mai serios și mai pregătit la Madrid pentru că Real este mult prea dependentă de Karim Benzema în aceste momente.
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
17/05/2022 LA 08:35
Bundesliga
Sărăbătoare fantastică la Gelsenkirchen, după ce Schalke a promovat în Bundesliga
08/05/2022 LA 11:03