Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eintracht Frankfurt, pregătită să joace în fiecare zi pentru pentru a finaliza sezonul

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/03/2020 la 15:35 GMT+2

Directorul sportiv al celor de la Eintracht Frankfurt, Fredi Bobic, a informat că echipa sa este pregătită să joace meciuri zilnic pentru a putea finaliza sezonul 2019/2020.

Eintracht Frankfurt nach der 0:3-Niederlage gegen den FC Basel

Credit imagine: Getty Images

Bundesliga a fost suspendată cel puțin până pe 2 aprilie din cauza coronavirusului însă va fi vorba cel mai probabil de o perioadă de pauză mai lungă iar Frankfurt, la fel ca celelalte cluburi, monitorizează situația și așteaptă noi informări de la cei care conduc fotbalul german privind o dată pentru reluarea sezonului.
Bobic, care a recunoscut că este foarte puțin probabil să se joace fotbal în aprilie, a declarat pentru Bild: ”Sper ca numărul de cazuri să scadă în următoarea lună. Suspendarea pe termen nedefinit a ligii ar fi o idee bună. Sper să putem termina sezonul și nu contează dacă va fi la sfârșitul lui mai sau în iunie, chiar dacă va trebui să jucăm în fiecare zi”.
Frankfurt este unul dintre cluburile din Germania care are jucători depistați pozitiv iar Bobic, un fost internațional, lurează de acasă din apartamentul său din Frankfurt. El a afirmat că a fost surprins să primească telefoane de la agenți de jucători care au prezentat fotbaliști pentru clubul său.
”Vorbeam cu un agent săptămâna trecută și l-am întrebat: ”Nebunule, ce vrei de la mine? Nu avem ce vorbi de transferuri sau contracte în acest moment. Mă gândesc foarte puțin la jucători noi pentru că mă gândesc cla jucătorii pe care îi am acum și la ce facem acum”, a declarat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo