Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Erling Fermierul". Apariție rară a lui Haaland! Starul norvegian, surprins la volanul unui tractor

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/07/2020 la 20:15 GMT+3

Erling Haaland, starul celor de la Borussia Dortmund, se bucură de vacanța dintre sezoane, iar astăzi a postat o fotografie rar întâlnită pe paginile fotbaliștilor. Atacantul norvegian a fost surprins pe câmp, conducând un tractor.

Erling Haaland, starul celor de la Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

"Fac tot ce pot, Alfie Haaland", a fost mesajul transmis de fotbalistul de 19 ani pentru tatăl său, pe contul de Twitter.
La scurt timp după postarea lui Haaland, a venit și răspunsul celor de la Dortmund. "Erling Fermierul", au scris oamenii de la clubul din Bundesliga.

Haaland, vicecampion în Bundesliga, cu Borussia Dortmund

În ciuda prestațiilor minunate ale atacantului norvegian, Borussia Dortmund a pierdut titlul în detrimentul lui Bayern Munchen, care a devenit campioană a Germaniei pentru al 8-lea an consecutiv.
Întrebat cum se simte să piardă titlul în fața rivalei Bayern Munchen, Erling Haaland a oferit un răspuns amuzant, asemănător celor oferite de Zlatan Ibrahimovic, idolul său:
"Evident, mi se pare o porcărie faptul că Bayern a câștigat titlul.", a spus Haaland, la finalul meciului cu Leipzig, penultimul din sezonul recent încheiat.
Transferat în iarnă de la Salzburg, Erling Haaland a avut o jumătate de sezon impresionantă în Bundesliga, reușind să înscrie 16 goluri și să ofere 3 assist-uri în numai 18 apariții.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo