"Fac tot ce pot, Alfie Haaland", a fost mesajul transmis de fotbalistul de 19 ani pentru tatăl său, pe contul de Twitter.

Bundesliga
Înfrângere șoc! Bayern a pierdut la scor cu Hoffenheim, căreia îi marcase 12 goluri anul trecut
ACUM 10 ORE

La scurt timp după postarea lui Haaland, a venit și răspunsul celor de la Dortmund. "Erling Fermierul", au scris oamenii de la clubul din Bundesliga.

Haaland, vicecampion în Bundesliga, cu Borussia Dortmund

În ciuda prestațiilor minunate ale atacantului norvegian, Borussia Dortmund a pierdut titlul în detrimentul lui Bayern Munchen, care a devenit campioană a Germaniei pentru al 8-lea an consecutiv.

Întrebat cum se simte să piardă titlul în fața rivalei Bayern Munchen, Erling Haaland a oferit un răspuns amuzant, asemănător celor oferite de Zlatan Ibrahimovic, idolul său:

"Evident, mi se pare o porcărie faptul că Bayern a câștigat titlul.", a spus Haaland, la finalul meciului cu Leipzig, penultimul din sezonul recent încheiat.

Transferat în iarnă de la Salzburg, Erling Haaland a avut o jumătate de sezon impresionantă în Bundesliga, reușind să înscrie 16 goluri și să ofere 3 assist-uri în numai 18 apariții.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(945x578:947x576)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Bundesliga
Surpriza etapei în Bundesliga! Borrusia Dortmund pierde la Augsburg
IERI LA 15:14
Bundesliga
Alphonso Davies a aplicat pentru un job la McDonald's, dar n-a mai fost sunat. Acum este milionar!
IERI LA 05:18