Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland, de neoprit! Norvegianul a ajuns la 12 goluri în 8 partide pentru Dortmund

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/02/2020 la 22:49 GMT+2

Erling Haaland, devenit deja titular incontestabil la Borussia Dortmund, a marcat al doilea gol al echipei sale în victoria cu 2-0 în fața celor de la Werder Bremen.

Der BVB feiert Torschütze Erling Haaland in Bremen

Credit imagine: Getty Images

Norvegianul de doar 19 ani s-a demarcat excelent, și-a driblat adversarul direct și a șutat fără probleme apoi pentru a dubla avantajul echipei sale. După această reușită, Haaland a devenit golgheterul echipei în toate competițiile, fiind singurul jucător din istoria Bundesliga care reușește să marcheze nouă goluri în primele sale șase meciuri.
Haaland a înscris 12 goluri în toate competițiile pentru Dortmund de când a ajuns la club - niciun jucător din Europa nu a reușit mai multe în această perioadă. Cristiano Ronaldo are tot 12. În total, Haaland a înscris pentru Salzburg și Dortmund 40 de goluri în 30 de meciuri în acest sezon. De asemenea, el a reușit opt pase de gol.
După doar patru meciuri ca titular, Haaland a înscris nouă goluri și a intrat deja în Top 10 al marcatorilor din Bundesliga, o performanță incredibilă. Borussia a învins pe Werder Bremen și a urcat temporar pe locul doi, la patru puncte de liderul Bayern Munchen, care a învins vineri seara cu 3-2 pe Paderborn.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo