Erling Haaland își petrece vacanța dintre sezoane în Grecia. Popularitatea de care se bucură norvegianul îl transformă pe acesta într-o țintă a jurnaliștilor de pretutindeni, care îi urmăresc fiecare mișcare îndeaproape.
Cotidianul elen Sportime a scris zilele trecute că atacantul norvegian a cheltuit aproximativ 500.000 de € în numai 6 ore, la un restaurant luxos din insula Mykonos. Suma părea una colosală și multă lume punea la îndoială veridicitatea informației. Totuși, jurnaliștii eleni au precizat că nota de plată a fost atât de mare întrucât Haaland a avut foarte mulți prieteni alături de el, iar la masă s-au consumat cele mai scumpe mâncăruri și mai ales băuturi, printre care diferite feluri de șampanie.
În plus, știrea preciza că vârful de la Dortmund a fost foarte generos cu personalul restaurantului, lăsând un bacșiș uriaș: 30:000 de €.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31

Erling Haaland a reacționat imediat

Evident, știrea s-a viralizat repede în toată media internațională, iar Haaland a aflat în scurt timp ceea ce se scrisese despre el. Atacantul a avut o reacție ironică pe contul de Twitter, precizând că nu este vorba despre nimic altceva decât despre o știre falsă.
"Cred că au uitat de felurile principale! Fake News", a scris Haaland pe contul personal de Twitter.
Atacantul norvegian mai are câteva zile de vacanță, după care se va prezenta la reunirea lotului celor de la Borussia Dortmund. Clubul german este hotărât să îl păstreze pe Haaland încă un sezon, chiar dacă în vara viitoare l-ar putea pierde pentru doar 75 de milioane de €, confrom unei clauza din contract.
Totuși, există posibilitatea ca norvegianul să plece în această vară, săptămâna trecută apărând informații conform cărora atacantul s-a înțeles deja cu Real Madrid și a mai rămas doar ca oficialii de pe Bernabeu să ajungă la un consens cu Borussia Dortmund.
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
16/09/2021 LA 15:38
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
15/09/2021 LA 13:56