Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland putea ajunge la un club mult mai mare decât Dortmund! Dezvăluirile agentului său

Nicu Savin

Publicat 30/03/2021 la 19:44 GMT+3

Erling Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020, dar agentul său, celebrul Mino Raiola, a dezvăluit că atacantul a avut oferte de la cluburi mult mai importante, dar atât el cât și jucătorul au preferat să aleagă clubul din Bundesliga.

Torjäger Erling Haaland kann wohl gegen Sevilla spielen

Credit imagine: SID

Erling Haaland este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lume în acest moment și marile cluburi au început o cursă pentru obținerea semnăturii sale. Borussia Dortmund nu se va putea împotrivi prea mult dacă jucătorul va vrea să plece, dar cu siguranță va obține un profit foarte de pe urma novegianului.
De altfel, presa germană a scris că prețul atacantului a fost deja stabilit și Dortmund e deschisă la dicuții cu cluburile care îl doresc pe atacant, iar cursa pentru asigurarea semnăturii lui Haaland va domina fereastra de transferuri din vară.

Erling Haaland putea ajunge la un club mai mare decât Borussia Dortmund în 2020

Haaland s-a transferat de la RB Salzburg la Borussia Dortmund în ianuarie 2020, iar evoluția sa a fost una fantastică. Mino Raiola a recunoscut că atacantul a fost dorit în iarna trecută și de alte cluburi importante, dar Dortmund a fost considerat locul ideal pentru dezvoltarea jucătorului. Agentul a mărturisit că unele cluburi au fost ele sceptice în privința fotbalistului, dar a admis că și el a fost "prea ataent" în decizia de a-l îndruma spre Dortmund.
"Cu Haaland, toată lumea s-a înșelat. A făcut lucrurile mult mai repede decât și-a imaginat toată lumea.Haaland se află în fața propriei sale dezvoltări. El este înaintea propriului program. Poate că am fost prea atent când am spus: „O, nu, hai să ne mutăm la Dortmund în loc să nu știu unde”. Acest băiat - sunt 100% convins și toată lumea este convinsă - se poate transfera la orice club, oriunde dorește. Și ar fi putut face asta anul trecut. Dar poate că anul trecut au existat echipe care s-au îndoit că el poate juca la un club mare la fel de bine ca și la Salzburg.", a spus Mino Raiola într-un interviu pentru The Athletic, citat de Daily Mail.
E posibil ca referirea impresarului la cluburile care s-au îndoit de potențialul lui Haaland să fie la adresa lui Manchester United. Solskjaer a lucrat cu Haaland la Molde și l-ar fi vrut și la United, dar probabil clubul de pe Old Trafford nu a fost dispus să respecte doleanțele fotbalistului și ale impresarului și de aceea a ajuns la Dortmund.
United pare cea mai dezavantajată mare echipă în această cursă tocmai din cauza relației reci pe care o are cu Mino Raiola. Italianul îl reprezintă și pe Paul Pogba și a pornit un adevărat război cu oficialii lui United în acestuia, dând tot mai multe semne că viitorul mijlocașului nu mai este alături de "diavoli".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo