Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Euroscout Bellingham din Birmingham, viitorul superstar al fotbalului englez

Ion Alexandru

Actualizat 06/11/2020 la 10:16 GMT+2

Jude Bellingham a refuzat pe Manchester United și a semnat cu Borussia. La Dortmund, Bellingham va colabora cu Jadon Sancho, un alt puști teribil al fotbalului englez. #Euroscout a analizat posibilitatea ca cei doi să colaboreze în viitor și în naționala Angliei.

Jadon Sancho, Giovanni Reyna și Jude Bellingham sunt alături de Erling Haaland perlele de la Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

Proaspăt transferat la Borussia Dortmund în acestă vară, Jude Bellingham este noua perlă a fotbalului englez. În vârstă de doar 17 ani, acesta a fost titularizat în primul meci oficial al echipei din Dortmund, reușind să își treacă în statistici și o pasă de gol.
A jucat primul meci la profesioniști în Cupa Ligii împotriva celor de la Porstmouth la vârsta de 16 ani și 38 de zile, devenind cel mai tânăr debutant din istoria echipei Birmingham City. La scurt timp a reușit să devină și cel mai tânar marcator, furându-i ambele recorduri lui Trevor Francis, legenda clubului. În sezonul 2019/2020 a jucat în 44 de meciuri pentru echipa din Birmingham pentru care a reușit 4 goluri și 3 pase decisive. De remarcat ca a fost și căpitanul naționalei U17 a Angliei.
picture

Jude Bellingham, star la 17 ani

Bellingham, mijlocașul care rezolvă tot

Bellingham este un mijlocaș bob-to-box, cu calitați fizice impresionante, ce pare a avea capacitatea de a se adapta în orice sistem de joc. Puștiul pare determinat lăsând impresia genului de jucător ce nu este dispus să pieardă vreun duel. Rușește să se implice constant atât în faza ofensivă cât și în cea defensivă, fiind un adevărat exemplu pentru coechipieri.
Raportat la potențialul său, clubul Borussia Dortmund pare a fi doar o rampă de lansare pentru cel asemanat de Jermanin Pennant cu Steven Gerrard.
Articol scris de Bogdan Enache, de la footballscouting.ro
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

EUROSCOUT, a patra ediție, cu Bogdan Enache

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo