Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#EuroScout Reinier, brazilianul care vrea să dea lovitura la Dortmund

Ion Alexandru

Publicat 23/10/2020 la 16:19 GMT+3

Reinier a impresionat în Brazilia și Real Madrid l-a transferat în ziua în care a împlinit 18 ani cu 30 de milioane. Spaniolii l-au împrumutat la Borussia Dortmund până în 2022. Euroscout analizează posibilitățile sale de creștere!

Reinier von Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Evelin Gheorghiță
Reinier Jesus Carvalho a împlinit 18 ani pe pe 19 ianuarie 2020. Ziua următoare a semnat oficial cu Real Madrid devenind al șaselea brazilian din lotul galacticilor.
Tânărul brazilian dă cel mai bun randament în poziția din spatele atacantlui, ca număr 10. Din păcate, pentru mulți mijlocași talentați, această poziție și acest stil de joc nu mai are aceeași amploare în fotbalul modern.
Dar Reinier poate la fel de bine să joace în oricare dintre cele trei locuri din față într-un 4-3-3: aripa stângă, aripa dreaptă sau ca atacant pur, apărând pe una din aceste poziții pentru Flamengo la un moment dat sau altul.
Este un jucător creativ, rapid, cu excelente șuturi de la distanță. Ca orice brazilian, își dorește cât mai mult mingea la picior, iar capitolul la care mai are de lucrat este cel de luare a deciziilor.
picture

#EuroScout Reinier, brazilianul care vrea să dea lovitura la Dortmund

În acest sezon a fost împrumutat în Bundesliga, la Borussia Dortmund, într-un campionat și la o echipă recunoscute pentru dezvoltarea tinerilor jucători.
Va reuși să se impună în anii care urmează la Real Madrid într-un trio ofensiv “cariocas” cu Vinicius Jr. și Rodrygo? Asta doar el poate să arate că are capacitatea de a juca pentru Real Madrid și o poate face la Borussia Dortmund.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

EUROSCOUT, a opta ediție, cu Evelin Gheorghiță

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo