Peste 1.500 de fani ai echipei germane de fotbal Schalke 04 au protestat în faţa stadionului împotriva preşedintelui clubului, anunţă AP. Miliardarul Clemens Tonnies, cel care şi-a făcut averea din industria cărnii, a fost ţinta fanilor lui Schalke. S-a încheiat sezonul din Bundesliga! Aici poți vedea rezultatele din ultima etapă și clasamentul final.
Pe un banner uriaş era mesajul: "Porcule! Schalke este clubul nostru!". Suporterii au alcătuit un lanţ uman în semn de protest. "Domnul Tonnies trebuie să plece. Însă nu mă aştept să o facă voluntar", a spus unul dintre protestari. Preşedintele fan clubului celor de la Schalke, Sven Schneider, a explicat gestul suporterilor. "Credem că este necesar un restart complet la Schalke 04. Cu o conştiinţă socială, cu sprijinul suporterilor, cu tot ceea ce reprezintă Schalke", a spus acesta.
Campionatul European UEFA
Primul 11 al fotbaliștilor de la EURO 2020 care au jucat alături de jucători români
11/06/2021 LA 12:14

Clemens Tonnies, apărat de Ion Țiriac

Clemens Tonnies a fost pus la zid de presa din Germania după ce românii s-au infectat cu noul coronavirus la locul de muncă, în cel mai mare abator al țării. Der Spiegel a scris pe prima pagină: "Locul crimei Tonnies". Angajații lui Tonnies sunt de părere că virusul s-a răspândit atât de ușor din cauza lipsei de curățenie.
Ion Țiriac l-a apărat recent pe Clemens Tonnies, despre care spune că își plătește foarte bine angajații: "Clemens Tonnies e cel mai mare măcelar din Europa cu fabrica lui unde are mii de angajați și taie zeci de mii de porci. Își plătește oamenii din fabrică, mă refer la muncitori, cu salarii de 3.000 de euro spre 2.000 de euro. Vorbesc în sume nete, atenție! Românii câștigă și 3.000 de euro pe lună, nu așa arată sclavagismul", a spus Țiriac.
Fotbal
Rummenigge: "Puțini înțeleg cum cineva care câștigă 15 milioane€/an poate refuza o ofertă de 19,5"
04/06/2021 LA 11:38
Serie A
Juventus l-a transferat definitiv pe Weston Mckennie! Câți bani vor plăti torinezii către Schalke 04
03/03/2021 LA 14:27