Peste 1.500 de fani ai echipei germane de fotbal Schalke 04 au protestat în faţa stadionului împotriva preşedintelui clubului, anunţă AP. Miliardarul Clemens Tonnies, cel care şi-a făcut averea din industria cărnii, a fost ţinta fanilor lui Schalke. S-a încheiat sezonul din Bundesliga! Aici poți vedea rezultatele din ultima etapă și clasamentul final.
Pe un banner uriaş era mesajul: "Porcule! Schalke este clubul nostru!". Suporterii au alcătuit un lanţ uman în semn de protest. "Domnul Tonnies trebuie să plece. Însă nu mă aştept să o facă voluntar", a spus unul dintre protestari. Preşedintele fan clubului celor de la Schalke, Sven Schneider, a explicat gestul suporterilor. "Credem că este necesar un restart complet la Schalke 04. Cu o conştiinţă socială, cu sprijinul suporterilor, cu tot ceea ce reprezintă Schalke", a spus acesta.
Bundesliga
Lovitură de teatru în cazul lui Hiannick Kamba, declarat mort în 2016 și găsit în viață în 2019
17/11/2021 LA 16:59

Clemens Tonnies, apărat de Ion Țiriac

Clemens Tonnies a fost pus la zid de presa din Germania după ce românii s-au infectat cu noul coronavirus la locul de muncă, în cel mai mare abator al țării. Der Spiegel a scris pe prima pagină: "Locul crimei Tonnies". Angajații lui Tonnies sunt de părere că virusul s-a răspândit atât de ușor din cauza lipsei de curățenie.
Ion Țiriac l-a apărat recent pe Clemens Tonnies, despre care spune că își plătește foarte bine angajații: "Clemens Tonnies e cel mai mare măcelar din Europa cu fabrica lui unde are mii de angajați și taie zeci de mii de porci. Își plătește oamenii din fabrică, mă refer la muncitori, cu salarii de 3.000 de euro spre 2.000 de euro. Vorbesc în sume nete, atenție! Românii câștigă și 3.000 de euro pe lună, nu așa arată sclavagismul", a spus Țiriac.
Romanian Liga I
Mourinho și Terim, "război" pentru transferul unui român! Suma pusă la bătaie e impresionantă
04/11/2021 LA 09:41
Campionatul European UEFA
Primul 11 al fotbaliștilor de la EURO 2020 care au jucat alături de jucători români
11/06/2021 LA 12:14