Fotbal
Bundesliga

Fără fani în tribune, toată lumea a putut să audă ce i-a strigat Todibo lui Haaland

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Haaland

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
17/05/2020 la 05:58

Bundesliga a revenit după două luni de pauză, iar Borussia Dortmund a câștigat categoric, scor 4-0, derby-ul cu Schalke.

Noua normalitate a acestei perioade a pandemiei de coronavirus impune ca meciurile să se dispute fără spectatori. Măsurile restrictive au provocat în prima zi de la reluarea campionatului german câteva momente unice, în care jucătorii au încercat să se adapteze noilor reglementări.

Borussia Dortmund este fără îndoială una dintre cele mai iubite echipe din Germania, iar lipsa suporterilor din tribune și-a pus amprenta serios asupra meciului cu Schalke. Liniștea de pe Signal Iduna Park a reprezentat un mare impediment pentru fundașul lui Schalke, Jean-Clair Todibo, care se obișnuise, pare-se, prea tare cu zgomotul provocat de fani.

Bundesliga

Bayern Munchen câștigă supermeciul cu Borussia Dortmund! Bavarezii se distanțează la 7 puncte

IERI LA 11:29

Fundașul Barcelonei, împrumutat în campionatul Germaniei la Schalke, a fost surprins de camera în timp ce l-a înjurat pe Haaland, spunându-I "Baise ta grand mere", o înjurătură ce nu poate fi reprodusă, în limba franceză, despre bunica atacantului norvegian, care a deschis scorul în minutul 29 dintr-o pasă a lui Hazard. Înjurătura francezului s-a putut auzi clar, iar clipul cu Todibo a devenit viral. Haaland i-a zâmbit adeversarului și nu a replicat.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal

22 de fotbalisti tineri care au "explodat" în acest sezon

23/05/2020 LA 09:28
Fotbal

Borussia Dortmund, îngrijorată de o nouă echipă mare interesată de Haaland

04/04/2020 LA 06:29
Subiecte asemănătoare
FotbalBundesligaSchalke 04Borussia DortmundMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului. Ce se va întâmpla în timpul partidelor

PESTE 36 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe