Noua normalitate a acestei perioade a pandemiei de coronavirus impune ca meciurile să se dispute fără spectatori. Măsurile restrictive au provocat în prima zi de la reluarea campionatului german câteva momente unice, în care jucătorii au încercat să se adapteze noilor reglementări.
Borussia Dortmund este fără îndoială una dintre cele mai iubite echipe din Germania, iar lipsa suporterilor din tribune și-a pus amprenta serios asupra meciului cu Schalke. Liniștea de pe Signal Iduna Park a reprezentat un mare impediment pentru fundașul lui Schalke, Jean-Clair Todibo, care se obișnuise, pare-se, prea tare cu zgomotul provocat de fani.
Fundașul Barcelonei, împrumutat în campionatul Germaniei la Schalke, a fost surprins de camera în timp ce l-a înjurat pe Haaland, spunându-I "Baise ta grand mere", o înjurătură ce nu poate fi reprodusă, în limba franceză, despre bunica atacantului norvegian, care a deschis scorul în minutul 29 dintr-o pasă a lui Hazard. Înjurătura francezului s-a putut auzi clar, iar clipul cu Todibo a devenit viral. Haaland i-a zâmbit adeversarului și nu a replicat.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 11 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03