Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări pentru 2022

Cristian Mihală

Actualizat 09/09/2021 la 17:14 GMT+3

Antonio Cassano a participat la Bobo TV, canalul de Twitch al lui Christian Vieri, şi a dezvăluit că are informaţii solide că Haaland va juca, din vară, la Bayern. Lewandowski, golgheterul bavarezilor, va merge la Real Madrid.

Lewandowski y Haaland frente a frente en la Supercopa

Credit imagine: Getty Images

După o perioadă de mercato fantastică, în care Messi şi Ronaldo, cei mai buni jucători din ultimii 20 de ani au schimbat echipele, şi vara lui 2022 se anunţă una fierbinte. Nu doar pentru că Mbappe va pleca probabil de la PSG, ci şi pentru că Haaland şi Lewandowski ar urma să dea curs unor noi provocări.
Potrivit fostului vârf al lui Roma, Real Madrid sau Milan, Antonio Cassano, Bayern este decisă să nu îl rateze pe vârful lui Dortmund vara viitoare. Acesta e înlocuitorul ideal pentru Lewandowski, care va fi cedat cel mai probabil la Real Madrid.
"Fii atent, am aflat că Bayern îl va transfera pe Haaland, se duce acolo. Real îl va lua pe Lewandowski pentru câţiva ani. Informaţia vine dintr-o sursă solidă şi are sens pentru mine", a dezvăluit Cassano în emisiunea lui Vieri.
CITEŞTE ŞI

Interesul lui Bayern pentru Haaland, confirmat oficial

Borussia Dortmund a ținut cu dinții de Erling Haaland în această vară și nu a dorit să-l vândă deși ar fi putut încasa o sumă uriașă în schimbul său. Oficialii galben-negrilor vor performanță, ori în condițiile în care Jadon Sancho a plecat la Manchester United, despărțirea de Haaland ar fi făcut aproape imposibilă atingerea oboectivelor în noua stagiune.
Haaland mai are 3 ani de contract cu Dortmund, dar în vara viitoare poate pleca pentru doar 75 de milioane de €, conform unei clauze din actuala înețelegere. În aceste condiții, norvegianul va ajunge cel mai probabil la un club gigantic al Europei peste un an, iar lupta pentru semnătura sa va fi una acerbă.
În trecut, bavarezii au mai luat jucători care au excelat la Dortmund (Lewandowski, Gotze, Hummels), iar mutarea lui Haaland pe Allianz Arena nu este imposibilă, deoarece Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern, a confirmat interesul pentru norvegian.
"Există un jucător de top pe care probabil toată lumea îl dorește. După cum am auzit este și un băiat grozav. Are 60 de goluri marcate în 60 de meciuri pentru Dortmund. Sigur că îl urmărim. Altfel, am fi niște amatori în toată regula", a spus Salihamidzic în cadrul unei emisiuni la canalul german Sport 1. Şi Oliver Kahn, directorul executiv al lui Bayern, a confirmat că vârful lui Dortmund se află în atenţia bavarezilor.
În toată această ecuație, avantajul celor de la Bayern este stabilitatea clubului. Majoritatea forțelor din Europa au mari probleme financiare și se mențin cu greu pe linia de plutire, fiindu-le greu să se încadreze în regulile impuse de fair-play-ului financiar. Bayern nu a cheltuit niciodată mai mult decât a produs și pierderile înregistrate din cauza pandemiei nu au avut un impact atât de mare precum la celelalte mari echipe ale Europei.
În ceea ce îl priveşte pe Lewandowski, acesta a împlinit deja 33 de ani şi, deşi este fericit la clubul bavarez, și-ar dori o nouă provocare înainte de a împlini 35 de ani. Contractul actual al lui Lewandowski este valabil până în iunie 2023, iar Bayern nu i-a oferit până acum o prelungire a contractului
Real Madrid este o echipă pe placul lui Lewandowski, în trecut polonezul fiind în repetate rânduri asociat cu "galacticii". Mabppe este prima opțiune a lui Florentino Perez, însă şi "Lewa" ar putea reprezenta pentru madrileni o variantă foarte bună, cei doi putând să se completeze reciproc.
Manchester United - Newcastle va fi sâmbătă de la ora 17 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo