Borussia Monchengladbach a remizat duminică pe terenul lui Stuttgart, scor 2-2, formația lui Marco Rose fiind egalată dintr-un penalty în minutul 90+6.
Breel Embolo, atacantul elvețian al lui Gladbach, care a fost titular în partida de pe Mercedes Arena, nu a fost foarte afectat de rezultat și, potrivit jurnaliștilor de la Bild, el a participat în noapte a de duminică spre luni la o petrecere cu peste 20 de persoane în orașul Essen.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Bundesliga
Dortmund, două înfrângeri consecutive în Bundesliga! Nicio șansă pe terenul lui Monchengladbach
11/11/2022 LA 21:37

Embolo a vrut să scape de poliție, fugind pe acoperiș

Organizarea de astfel de petreceri este strict interzisă în Germania în această perioadă, din cauza pandemiei, astfel că a fost nevoie de intervenția poliției. Conform sursei citate, se pare că Embolo a vrut să scape într-un mod inedit de autorități, el încercând să fugă pe acoperișul clădirii.
Luni, clubul german anunța doar că Embolo nu face parte din lotul echipei pentru partida cu Werder Bremen (câștigată aseară cu 1-0 de Gladbach), fără a oferi însă explicații cu privire la acest lucru, presa intuind doar că este vorba despre o încălcare a protocoalelor sanitare.
Dacă zvonurile din presa germană se vor adeveri, Embolo va fi cu siguranță aspru pedepsit de cei de la Gladbach, deoarece a dat dovadă de iresponsabilitate într-un moment delicat, când fotbalul încearcă pe toate căile să meargă înainte în ciuda problemelor provocate de pandemia de Covid-19.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974788.jpg
Bundesliga
Bayern, a treia etapă consecutivă fără victorie! Dortmund a fost distrusă pe terenul lui Leipzig
10/09/2022 LA 16:16
Bundesliga
Bayern, doar o remiză cu Monchengladbach! Cu cine împart bavarezii prima poziție în Bundesliga
27/08/2022 LA 18:28