Nordicul a punctat în toate partidele în care a fost trimis în primul "11" la Salzburg. Pentru Dortmund are şapte goluri în patru meciuri, pe terenul lui Leverkusen nereușind să marcheze, deși a fost trimis de Favre din primul minut.
Perioada de graţie a lui Haaland a început de pe vremea în care juca în Norvegia, la Molde. A urmat transferul la Salzburg, unde a marcat în toate meciurile în care a fost titular. Perioada bună a continuat şi la Dortmund, dar pentru câteva etape. Etapa trecută nu a punctat şi recordul s-a oprit la un an şi şase luni.
Transferul lui Haaland la Borussia Dortmund a fost cea mai mare surpriză a perioadei transferuri din iarnă. Dorit de mai multe cluburi grele de pe bătrânul continent, a ales Bundesliga.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
IERI LA 08:33

Haaland nu e încă la 100% la Dortmund

Haaland a oferit o declarație care demonstrează cât de dedicat jocului de echipă este norvegianul. Întrebat despre relația sa cu Jadon Sancho, celălalt tânăr din atacul Borussiei, Haaland a recunoscut că nu-i place faptul că englezul trimite multe assist-uri, în loc să înscrie.
"Jadon este un jucător foarte bun, nu există urme de îndoială. În același timp, îmi doresc să înscrie și el, nu să îmi paseze doar mie. Este un tip minunat", a spus Haaland.
Apoi, Haaland i-a surprins pe jurnaliști cu o precizare aflată în contrast cu forma incredibilă a atacantului de 19 ani:
"Nu sunt încă la 100%, îmi doresc să fiu și mai în formă decât până acum", a mai adăugat norvegianul.
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
20/09/2021 LA 06:26
Bundesliga
Haaland, de neoprit în Bundesliga! Norvegianul, dublă pentru Dortmund în succesul cu Union Berlin
19/09/2021 LA 17:44