Nordicul a punctat în toate partidele în care a fost trimis în primul "11" la Salzburg. Pentru Dortmund are şapte goluri în patru meciuri, pe terenul lui Leverkusen nereușind să marcheze, deși a fost trimis de Favre din primul minut.
Perioada de graţie a lui Haaland a început de pe vremea în care juca în Norvegia, la Molde. A urmat transferul la Salzburg, unde a marcat în toate meciurile în care a fost titular. Perioada bună a continuat şi la Dortmund, dar pentru câteva etape. Etapa trecută nu a punctat şi recordul s-a oprit la un an şi şase luni.
Transferul lui Haaland la Borussia Dortmund a fost cea mai mare surpriză a perioadei transferuri din iarnă. Dorit de mai multe cluburi grele de pe bătrânul continent, a ales Bundesliga.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
IERI LA 13:13

Haaland nu e încă la 100% la Dortmund

Haaland a oferit o declarație care demonstrează cât de dedicat jocului de echipă este norvegianul. Întrebat despre relația sa cu Jadon Sancho, celălalt tânăr din atacul Borussiei, Haaland a recunoscut că nu-i place faptul că englezul trimite multe assist-uri, în loc să înscrie.
"Jadon este un jucător foarte bun, nu există urme de îndoială. În același timp, îmi doresc să înscrie și el, nu să îmi paseze doar mie. Este un tip minunat", a spus Haaland.
Apoi, Haaland i-a surprins pe jurnaliști cu o precizare aflată în contrast cu forma incredibilă a atacantului de 19 ani:
"Nu sunt încă la 100%, îmi doresc să fiu și mai în formă decât până acum", a mai adăugat norvegianul.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
IERI LA 09:03
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58