Cele 4 echipe din Germania care au participat în UEFA Champions League în acest sezon au decis să strângă 20 de milioane de euro, sumă care va fi folosită pentru a ajuta cluburile din primele 2 ligi care vor avea probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus.
Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig și Bayer Leverkusen au decis să ofere banii din drepturile TV care urmau să ajungă la ele, un total de aproximativ 12.5 milioane de euro. Alte 7.5 milioane de euro vor fi oferite de cele 4 cluburi din propriile resurse.
Vestea vine după ce jucătorii și oficialii celor de la Bayern și Dortmund au decis să aibă salariile reduse cu până la 25% pentru a putea fi plătiți în continuare alți angajați ai cluburilor.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Vrem să transmitem un mesaj de solidaritate către toate cluburile din Bundesliga și Bundesliga 2. În aceste vremuri dificile este important ca umerii puternici să îi sprijine pe cei vulnerabili. Cu acest lucru vrem să arătăm că fotbalul rămâne unit | Karl-Heinz Rummenigge
Liga de Fotbal din Germania (DFL) va decide cum vor fi distribuiți acești bani către celelalte cluburi din Bundesliga și Bundesliga 2.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58