Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul superb făcut de jucătorii Borussiei după derby-ul cu Schalke. Au adus un omagiu suporterilor

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/05/2020 la 19:36 GMT+3

Borussia Dortmund a învins categoric pe Schalke în derby-ul etapei din Bundesliga, grație golurilor marcate de Erling Haaland, Raphael Guerreiro și Thorgan Hazard.

Borussia Dortmund celebrate 4-0 win over Schalke

Credit imagine: Getty Images

Victoria celor de la Dortmund este una extrem de importantă în contextul luptei pentru titlu. Echipa lui Lucien Favre s-a apropiat așadar la doar două puncte de liderul Bayern Munchen. Bavarezii au însă un meci în minus, ei urmând să se deplaseze mâine la Union Berlin.
Totuși, în mod normal un astfel de succes cu marea rivală Schalke ar fi fost savurat de 80.000 de fani dar mai ales de cei 25.000 din celebra peluză a Zidului Galben. Tribunele au fost însă goale din cauza pandemiei de coronavirus iar jucătorii le-au dus lipsa fanilor.
După partidă jucătorii au hotărât să mențină obiceiul de a saluta suporterii chiar dacă tribunele erau goale, ca un omagiu și semn de recunoștință pentru cei care au fost mereu acolo pentru ei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo