Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gnabry, omul vândut de Wenger pe 5 milioane, întrebat dacă francezul s-ar descurca la Bayern

Cristian Mihală

Actualizat 07/11/2020 la 15:48 GMT+2

Serge Gnabry îl apreciază în mod deosebit pe Arsene Wenger, deşi francezul a fost cel care a decis că atacantul de bandă nu merită să fie păstrat în lotul lui Arsenal, în urmă cu 4 ani.

Gnabry şi Wenger, la Arsenal

Credit imagine: Eurosport

Serge Gnabry e în cel mai bun moment al carierei sale la Bayern, formaţie pentru care a marcat 40 de goluri şi a reuşit 24 de assisturi, în 97 de partide. În sezonul trecut a fost, alături de Lewandowski, principalul artizan al cuceririi Champions League, golurile lui în fazele eliminatorii făcând diferenţa.

Gnabry: "Cu siguranţă Wenger ar avea succes la Bayern"

Într-un interviu pentru presa engleză, germanul de 25 de ani a vorbit la superlativ despre fostul său antrenor, Arsene Wenger. Deşi francezul nu i-a dat multe şanse la Arsenal, Gnabry e convins că legendarul tehnician ar face faţă cu succes la Bayern.
"Dacă cred că Wenger ar avea succes pe banca lui Bayern? Cu siguranţă. A demonstrat că e un manager fantastic, capabil să conducă un club mare. Diferenţa dintre el şi Flick - pentru mine, vorbind acum, în postura de jucător matur - e că Hansi comunică mai eficient. Dar cred că a fost şi vina mea, când eşti foarte tânăr eşti şi foarte timid şi atunci nu reuşeşti să comunici la fel de eficient", a spus Gnabry pentru Mirror.
Produs al Academiei lui Arsenal, Gnabry a fost promovat la prima etapă de Wenger. Totuşi, după ce l-a aruncat în luptă în 18 partide, francezul a considerat că la momentul respectiv germanul nu poate fi o soluţie pentru "tunari". Ca atare, l-a vândut pentru doar 5 milioane de lire la Werder Bremen, în 2016, după ce în prealabil îl împrumutase la WBA.
În Bundesliga, Gnabry a avut evoluţii excelente, ajungând în cele din urmă la Bayern, alături de care a reuşit tripla istorică sezonul trecut.
Premier League program
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo