Mijlocașul german și-a schimbat recent impresarul, iar acum lucrează cu Reza Fazeli, care îi mai are sub contract pe Emre Can, Lucien Favre și Peter Bosz. Potrivit jurnaliștilor britanici, printre posibilele destinații ale fostului campion mondial din 2014 se numără Liverpool și AC Milan.
"Înainte de toate, sper că sunteți bine cu toții, alături de cei dragi, ținând cont de situația actuală. Vreau să vă anunț că, după o lungă și intensă perioadă de gândire, am hotărât să fac o schimbare în cariera mea. Am luat în considerare mai multe elemente înainte să decid acest pas.
Este o decizie importantă pentru viața mea sportivă și abia aștept să lucrez alături de Reza Fazeli și agenția sa International Soccer Management (ISM), a căror profesionalism m-a convins complet. Vom vedea ce se va întâmpla în momentul în care lumea se va întoarce la normal. Până atunci, rămâneți sănătoși și ajutați-vă societatea cât de mult puteți.", a spus Gotze.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09

Gotze poate ajunge la Liverpool sau Milan

În urmă cu puțină vreme, Gotze dezvăluia că încă ține legătura cu Jurgen Klopp, fostul său tehnician de la Borussia Dortmund, care în prezent face istorie pe banca lui Liverpool. Imediat după acea declarație, în presa internațională au apărut mai multe zvonuri care îl plasau pe Gotze pe o posibilă rută spre Anfield. Scenariul respectiv ar putea deveni realitate în vară, ținând cont că Liverpool esste pe cale să se despartă de Adam Lallana și Xerdan Shaqiri, jucători care evoluează în linia mediană, la fel ca Mario Gotze.
În același timp, s-a vorbit și despre transferul mijlocașului german la AC Milan, echipă aflată în căutare de jucători experimentați care să trezească clubul de pe San Siro din amorțeala ultimelor sezoane.
De-a lungul carierei, Mario Gotze a evoluat numai în Germania, la Borussia Dortmund și Bayern Munchen. 81 de goluri în 331 de apariții a marcat mijlocașul pentru cele două rivale din Bundesliga, alături de care a câștigat 12 trofee.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21