Primul mare transfer al perioadei de mercato a fost cel al lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Al doilea golgheter din UEFA Champions League, după Lewandowski, Haaland a semnat cu BVB, nemții plătind 20 de milioane de euro pentru transferul său.
Cu 28 de goluri în 22 de apariții în toate competițiile pentru Salzburg în acest sezon, Haaland a fost dorit și de alte cluburi importante precum Manchester United, Juventus sau RB Leipzig. Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști germani, Raphael Honigstein, a dezvăluit că Haaland era urmărit de Borussia încă din 2016, înainte să debuteze la Molde! Au urmat o perioadă lungă de scounting și 28 de partide urmărite pe viu de oameni de la Dortmund.
Norvegianul a dezvăluit ce l-a determinat să o aleagă pe Dortmund.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19
Mi-au spus direct: Avem nevoie de tine în atac, ne place stilul tău și vrem să te avem aici. Mi-a plăcut modul în care mi-au vorbit și asta m-a făcut să semnez. Am simțit că este alegerea potrivită.
Haaland s-a alăturat deja echipei și speră să devină titular rapid la Dortmund. Primul meci va fi pe 18 ianuarie: în Bundesliga este pauza de iarnă.
Am timp să îi cunosc pe colegi mai bine, să mă antrenez cu echipa și vom vedea dacă sunt suficient de bun să joc și o voi lua pas cu pas. Desigur, vreau să joc și vreau să ofer ceva echipei. Obiectivul meu este mereu să am țeluri mai mici pe care să le ating și atunci știu că totul va fi bine
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22