Niciun jucător din istoria lui Dortmund nu a avut un asemenea impact în primele sale jocuri pentru clubul din Germania. Haaland a avut nevoie de 18 minute în confruntarea de sâmbătă pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor. El a ajuns astfel la 6 goluri în primele 77 de minute oficiale în Bundesliga. Cele 6 reușite au venit după numai 7 șuturi la poartă.
Dacă până acum fusese rezervă, în ultimul meci Favre a considerat că vârful nordic este aproape de forma fizică optimă și l-a introdus din primul minut. Haaland nu s-a mărginit doar la golul din prima repriză, marcând și în minutul 76, pentru al 7-lea său gol în trei partide pentru Dortmund.
Celelalte reușite ale formației germane au purtat semnătura lui Jadon Sancho, Reus și Witsel.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
https://i.eurosport.com/2020/02/01/2767618.jpg

Haaland: "Nu sunt la 100%"

La finalul partidei de pe Westfalenstadion, Haaland a oferit o declarație care demonstrează cât de dedicat jocului de echipă este norvegianul. Întrebat despre relația sa cu Jadon Sancho, celălalt tânăr din atacul Borussiei, Haaland a recunoscut că nu-i place faptul că englezul trimite multe assist-uri, în loc să înscrie:
"Jadon este un jucător foarte bun, nu există urme de îndoială. În același timp, îmi doresc să înscrie și el, nu să îmi paseze doar mie. Este un tip minunat.", a spus Haaland.
Apoi, Haaland i-a surprins pe jurnaliști cu o precizare aflată în contrast cu forma incredibilă a atacantului de 19 ani:
"Nu a fost un meci atât de simplu pe cât a părut, dar mă bucur că am început din primul minut. Nu sunt încă la 100%, îmi doresc să fiu și mai în formă decât astăzi.", a mai adăugat norvegianul.
În numai 3 partide, Haaland a devenit al treilea cel mai bun marcator al lui Dortmund, după Sancho (12) și Marco Reus (11).
După 20 de etape, Borussia Dortmund se află pe locul 3 în Bundesliga, la 3 puncte în urma liderului Bayern Munchen. Poziția secundă este ocupată de Leipzig, care a remizat în ultimul meci contra Borussiei Monchengladbach, ocupanta locului 4.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49