Niciun jucător din istoria lui Dortmund nu a avut un asemenea impact în primele sale jocuri pentru clubul din Germania. Haaland a avut nevoie de 18 minute în confruntarea de sâmbătă pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor. El a ajuns astfel la 6 goluri în primele 77 de minute oficiale în Bundesliga. Cele 6 reușite au venit după numai 7 șuturi la poartă.
Dacă până acum fusese rezervă, în ultimul meci Favre a considerat că vârful nordic este aproape de forma fizică optimă și l-a introdus din primul minut. Haaland nu s-a mărginit doar la golul din prima repriză, marcând și în minutul 76, pentru al 7-lea său gol în trei partide pentru Dortmund.
Celelalte reușite ale formației germane au purtat semnătura lui Jadon Sancho, Reus și Witsel.
Bundesliga
"Va fi dificil să-l păstrăm!" Anunț de ultimă oră al oficialilor lui Dortmund cu privire la Haaland
19/09/2021 LA 08:45
https://i.eurosport.com/2020/02/01/2767618.jpg

Haaland: "Nu sunt la 100%"

La finalul partidei de pe Westfalenstadion, Haaland a oferit o declarație care demonstrează cât de dedicat jocului de echipă este norvegianul. Întrebat despre relația sa cu Jadon Sancho, celălalt tânăr din atacul Borussiei, Haaland a recunoscut că nu-i place faptul că englezul trimite multe assist-uri, în loc să înscrie:
"Jadon este un jucător foarte bun, nu există urme de îndoială. În același timp, îmi doresc să înscrie și el, nu să îmi paseze doar mie. Este un tip minunat.", a spus Haaland.
Apoi, Haaland i-a surprins pe jurnaliști cu o precizare aflată în contrast cu forma incredibilă a atacantului de 19 ani:
"Nu a fost un meci atât de simplu pe cât a părut, dar mă bucur că am început din primul minut. Nu sunt încă la 100%, îmi doresc să fiu și mai în formă decât astăzi.", a mai adăugat norvegianul.
În numai 3 partide, Haaland a devenit al treilea cel mai bun marcator al lui Dortmund, după Sancho (12) și Marco Reus (11).
După 20 de etape, Borussia Dortmund se află pe locul 3 în Bundesliga, la 3 puncte în urma liderului Bayern Munchen. Poziția secundă este ocupată de Leipzig, care a remizat în ultimul meci contra Borussiei Monchengladbach, ocupanta locului 4.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Real Madrid pregătește o lovitură pe piața de mercato! Pe cine vor ibericii să transfere în iarnă
06/09/2021 LA 13:45
Premier League
"Haaland va ajunge în Premier League!" Arsene Wenger, sigur de viitorul starului norvegian
03/09/2021 LA 10:55