Haaland a devenit o "sperietoare" pentru orice fundaș din Europa, datorită vitezei, forței și calităților tehnice pe care le deține. Starul Borussiei a fost o "mașinărie" de goluri în acest an, motiv pentru care a primit numeroase laude și, bineînțeles, premii individuale. Primul a fost trofeul "Golden Boy", acordat celui mai bun tânăr jucător din Europa.

Acum, Haaland a primit și distincția oferită celui mai bun sportiv norvegian din 2020. Întrebat despre cele mai frumoase momente din acest an, atacantul de 20 de ani a vorbit inclusiv despre meciul cu România, din această toamnă.

Bundesliga
Eintracht Frankfurt l-a luat peste picior pe Zidane după debutul spectaculos al lui Luka Jovic
ACUM 21 ORE

Victoria împotriva României, printre momentele favorite trăite de Haaland în 2020

În meciul de la Oslo, din Liga Națiunilor, Norvegia s-a impus cu 4-0 împotriva naționalei pregătite de Mirel Rădoi, iar Haaland a marcat un hattrick.

"În primul rând, debutul meu la Dortmund, ajunsesem de doar două săptămâni și jumătate, fusesem și accidentat. Am fost rezervă, dar am intrat în repriza secundă și am dat trei goluri. Nu pot să uit nici hattrick-ul împotriva României, dar și cele 4 goluri marcate împotriva Herthei Berlin.

E greu să aleg care a fost cel mai frumos moment, dar cel mai frumos gol este unul marcat în meciul din UEFA Champions League cu PSG... nici nu am cuvinte să descriu ce am simțit", a spus Erling Haaland, pentru publicația norvegiană VG.

În încheiere, Haaland a dezvăluit cum va petrece Crăciunul:

"Mă voi distra la maximum! Voi devora cea mai bună mâncare posibilă, vor fi porții monstruoase", a mai spus Haaland.

https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Bundesliga
Dortmund, rezultat neașteptat: doar remiză, pe teren propriu, cu penultima clasată, Mainz
16/01/2021 LA 17:28
Bundesliga
Bayern Munchen vrea să-l înlocuiască pe David Alaba cu un jucător de la Real Madrid
15/01/2021 LA 16:06