Borussia Dortmund a câștigat fără emoții partida cu Koln, din etapa 19 a campionatului Germaniei. Guerreiro a deschis scorul încă din primul minut, după o pasă excelentă expediată de Jadon Sancho. Marco Reus a dublat avantajul gazdelor, la finalul unui assist trimis de Hummels din propria jumătate de teren.
Imediat după pauză, Sancho a trecut la finalizare și a înscris cu un șut minunat, în vinclul porții. Koln a redus din diferență la jumătatea reprizei secunde, prin Uth, dar tot Borussia a fost cea care a mai lovit de două ori până la final.
Premier League
Manchester City, ofertă oficială pentru Erling Haaland: "Împrumut pe timpul Cupei Mondiale!"
14/11/2022 LA 18:42

Haaland, "dublă" pentru Borussia Dortmund

Introdus pe teren în minutul 65, Haaland n-a așteptat prea mult până să se facă din nou remarcat. În minutul 77, uriașul atacant a urmărit inteligent o minge șutată spre poarta lui Koln și a reluat simplu, după o respingere a goalkeeper-ului lui Koln. Cu trei minute înaintea fluierului de final, Haaland a mai punctat o dată, la finalul unei curse fulgerătoare, în care a driblat și portarul.
A fost al 5-lea gol reușit de norvegian în cele două apariții pentru noua sa echipă, după hattrick-ul reușit în partida anterioară, contra lui Augsburg, scor 5-3. Per total, Erling Haaland a jucat 59 de minute, reușind o medie de un gol la 12 minute.
La 19 ani, Haaland a fost transferat în această iarnă de la Salzburg, în schimbul sumei de 20 miloane de euro. În urma victoriei de astăzi, Borussia Dortmund a urcat pe 3 în Bundesliga, egalând-o pe Bayern Munchen.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Guardiola avertizează în privința stării lui Haaland. "Nu este încă perfect, dar se simte mai bine"
08/11/2022 LA 15:06
Bundesliga
Barcelona, super-înlocuitor pentru Lewandowski! Atacantul de 17 ani are un sezon de vis
06/11/2022 LA 10:40