Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, o nouă demonstrație de forță la Dortmund! Norvegianul a reușit dubla în numai 10 minute

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/01/2020 la 23:37 GMT+2

Erling Haaland a reușit o nouă seară minunată pentru Borussia Dortmund, în confruntarea cu Koln, scor 5-1. Norvegianul a reușit "dubla" pentru noua sa echipă și a ajuns la 5 goluri în actuala stagiune din Bundesliga.

Haaland Dortmund vs Köln

Credit imagine: Getty Images

Borussia Dortmund a câștigat fără emoții partida cu Koln, din etapa 19 a campionatului Germaniei. Guerreiro a deschis scorul încă din primul minut, după o pasă excelentă expediată de Jadon Sancho. Marco Reus a dublat avantajul gazdelor, la finalul unui assist trimis de Hummels din propria jumătate de teren.
Imediat după pauză, Sancho a trecut la finalizare și a înscris cu un șut minunat, în vinclul porții. Koln a redus din diferență la jumătatea reprizei secunde, prin Uth, dar tot Borussia a fost cea care a mai lovit de două ori până la final.

Haaland, "dublă" pentru Borussia Dortmund

Introdus pe teren în minutul 65, Haaland n-a așteptat prea mult până să se facă din nou remarcat. În minutul 77, uriașul atacant a urmărit inteligent o minge șutată spre poarta lui Koln și a reluat simplu, după o respingere a goalkeeper-ului lui Koln. Cu trei minute înaintea fluierului de final, Haaland a mai punctat o dată, la finalul unei curse fulgerătoare, în care a driblat și portarul.
A fost al 5-lea gol reușit de norvegian în cele două apariții pentru noua sa echipă, după hattrick-ul reușit în partida anterioară, contra lui Augsburg, scor 5-3. Per total, Erling Haaland a jucat 59 de minute, reușind o medie de un gol la 12 minute.
La 19 ani, Haaland a fost transferat în această iarnă de la Salzburg, în schimbul sumei de 20 miloane de euro. În urma victoriei de astăzi, Borussia Dortmund a urcat pe 3 în Bundesliga, egalând-o pe Bayern Munchen.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo