Articol scris de Bianca Dumitru
Nemții de la Kicker au alcătuit echipa sezonului 2020/21. Haaland, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști de pe continent, a fost lăsat pe dinafară. Norvegianul este locul 3 în topul marcatorilor din Bundesliga, cu 27 de reușite, cu doar una mai puțin decât Andre Silva, jucătorul lui Eintracht Frankfurt, care a fost ales în detrimentul lui Haaland.
Jurnaliștii germani au recunoscut că le-a fost greu să ia o decizie în privința lui tânărului de la Dortmund, concluzionând că Silva merită să prindă cel mai bun "11" grație cifrelor mai bune.
Bundesliga
Haaland nu a stat pe gânduri când a fost întrebat cine sunt cei mai buni fotbaliști din lume
IERI LA 15:43
"27 de goluri și este lăsat pe dinafară? Da, pentru că Silva are statistici mai bune (goluri, pase decisive, notele primite la sfârșitul jocurilor și prezența în echipă din timpul jocului) și pentru că nu am vrut să creăm o echipă exagerat de ofensivă", au notat jurnaliștii de la Kicker.
Bayern Munchen este cel mai bine reprezentată în echipa alcătuită de nemți, unde și-au găsit locul Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Thomas Muller și Robert Lewandowski. Doar RB Leipzig mai are doi jucători în cel mai bun "11", Willy Orban și Angelino, în timp ce Borussia Monchengladbach, Union Berlin, Stuttgart și Eintracht Frankfurt dau câte un singur fotbalist.

Echipa sezonului din Bundesliga

  • Portar: Manuel Neuer (Bayern Munchen)
  • Fundași: Mathias Ginter (Borussia Monchengladbach), Willy Orban (RB Leipzig), Marvin Friedrich (Union Berlin)
  • Mijlocași: Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Leon Goretzka (Bayern Munchen), Angelino (RB Leipzing), Silas Wamangituka (Stuttgart)
  • Atacanți: Thomas Muller (Bayern Munchen), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Andre Silva (Eintracht Frankfurt)
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland s-a plâns de presiunea pusă de Borussia Dortmund asupra lui
IERI LA 11:29
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59