Articol scris de Bianca Dumitru
Nemții de la Kicker au alcătuit echipa sezonului 2020/21. Haaland, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști de pe continent, a fost lăsat pe dinafară. Norvegianul este locul 3 în topul marcatorilor din Bundesliga, cu 27 de reușite, cu doar una mai puțin decât Andre Silva, jucătorul lui Eintracht Frankfurt, care a fost ales în detrimentul lui Haaland.
Jurnaliștii germani au recunoscut că le-a fost greu să ia o decizie în privința lui tânărului de la Dortmund, concluzionând că Silva merită să prindă cel mai bun "11" grație cifrelor mai bune.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
"27 de goluri și este lăsat pe dinafară? Da, pentru că Silva are statistici mai bune (goluri, pase decisive, notele primite la sfârșitul jocurilor și prezența în echipă din timpul jocului) și pentru că nu am vrut să creăm o echipă exagerat de ofensivă", au notat jurnaliștii de la Kicker.
Bayern Munchen este cel mai bine reprezentată în echipa alcătuită de nemți, unde și-au găsit locul Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Thomas Muller și Robert Lewandowski. Doar RB Leipzig mai are doi jucători în cel mai bun "11", Willy Orban și Angelino, în timp ce Borussia Monchengladbach, Union Berlin, Stuttgart și Eintracht Frankfurt dau câte un singur fotbalist.

Echipa sezonului din Bundesliga

  • Portar: Manuel Neuer (Bayern Munchen)
  • Fundași: Mathias Ginter (Borussia Monchengladbach), Willy Orban (RB Leipzig), Marvin Friedrich (Union Berlin)
  • Mijlocași: Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Leon Goretzka (Bayern Munchen), Angelino (RB Leipzing), Silas Wamangituka (Stuttgart)
  • Atacanți: Thomas Muller (Bayern Munchen), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Andre Silva (Eintracht Frankfurt)
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34