Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, OUT din echipa sezonului din Bundesliga! Campioana Bayern domină cel mai bun "11"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/06/2021 la 17:29 GMT+3

Jurnaliștii germani au desemnat cea mai bună echipă a sezonului din Bundesliga. Bayern Munchen domină cel mai bun "11", în timp ce Borussia Dortmund nu dă niciun jucător, marele absent fiind Erling Haaland.

Erling Haaland (Borussia) și Robert Lewandowski (Bayern)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Bianca Dumitru
Nemții de la Kicker au alcătuit echipa sezonului 2020/21. Haaland, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști de pe continent, a fost lăsat pe dinafară. Norvegianul este locul 3 în topul marcatorilor din Bundesliga, cu 27 de reușite, cu doar una mai puțin decât Andre Silva, jucătorul lui Eintracht Frankfurt, care a fost ales în detrimentul lui Haaland.
Jurnaliștii germani au recunoscut că le-a fost greu să ia o decizie în privința lui tânărului de la Dortmund, concluzionând că Silva merită să prindă cel mai bun "11" grație cifrelor mai bune.
"27 de goluri și este lăsat pe dinafară? Da, pentru că Silva are statistici mai bune (goluri, pase decisive, notele primite la sfârșitul jocurilor și prezența în echipă din timpul jocului) și pentru că nu am vrut să creăm o echipă exagerat de ofensivă", au notat jurnaliștii de la Kicker.
Bayern Munchen este cel mai bine reprezentată în echipa alcătuită de nemți, unde și-au găsit locul Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Thomas Muller și Robert Lewandowski. Doar RB Leipzig mai are doi jucători în cel mai bun "11", Willy Orban și Angelino, în timp ce Borussia Monchengladbach, Union Berlin, Stuttgart și Eintracht Frankfurt dau câte un singur fotbalist.

Echipa sezonului din Bundesliga

  • Portar: Manuel Neuer (Bayern Munchen)
  • Fundași: Mathias Ginter (Borussia Monchengladbach), Willy Orban (RB Leipzig), Marvin Friedrich (Union Berlin)
  • Mijlocași: Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Leon Goretzka (Bayern Munchen), Angelino (RB Leipzing), Silas Wamangituka (Stuttgart)
  • Atacanți: Thomas Muller (Bayern Munchen), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Andre Silva (Eintracht Frankfurt)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo